Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 24 2005

Βωβός: Αναφορές με... ”αξία” στο διεθνή Τύπο!

Οι επιλεκτικές αναφορές ξένων διαχειριστών σε ελληνικές εταιρίες, είναι μάλλον σπάνιες, ιδιαίτερα όταν αυτές οι εταιρίες δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των 5 μεγάλων τραπεζών και των εισηγμένων ΔΕΚΟ.

Για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, ότι ο κ. Andy Lynch, διαχειριστής του Schroder European Smaller Companies Fund, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Βωβός, σε δηλώσεις του για το περιοδικό Money Week, με θέμα, τι άλλο… ”Making money in the eurozone”!!!

Και το στόμα του… έσταζε μέλι!

”Ψάχνουμε περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση απ’ ότι προσφορά για ένα προϊόν. H Μπάμπης Βωβός, αποτελεί ένα καλό παράδειγμα. Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και το περιβάλλον χαμηλών επιτοκίων, δημιουργούν υψηλή ζήτηση για ακίνητα, ιδιαίτερα στον εμπορικό-επιχειρηματικό τομέα”.

”Η Βωβός”, πρόσθεσε ο διαχειριστής της Schroder, ”έχει πολύ καλή ”έκθεση” στο συγκεκριμένο τομέα παρέχοντας κτήρια γραφείων σε πολυεθνικές, όπως η Vodafon, που επεκτείνονται στην Ελλάδα. Περιμένουμε ότι η εταιρία θα συνεχίσει να επωφελείται από αυτή την τάση. Ακόμη, παρέχει κατοικίες υψηλών προδιαγραφών, τομέα που επίσης θεωρούμε ότι θα παρουσιάσει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης κατά τα επόμενα χρόνια”.

Διόλου άσχημα σχόλια για μια ελληνική εισηγμένη και μακάρι να πληθύνουν οι αναφορές για ελληνικές εταιρίες στον διεθνή ειδικό Τύπο…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v