Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 21 2005

Λιγοστεύουν τα... ευρώπουλα

Δυσκολεύουν οι καιροί για διάφορους τομείς δραστηριότητας που παλιότερα λειτουργούσαν ως μονάδες κοπής... ”ζεστού” χρήματος.

Δεν είναι μόνον οι εκπρόσωποι του λιανικού εμπορίου που βλέπουν το τζίρο να ζορίζεται και τον πελάτη να μετράει προσεκτικά τι περιέχει η τσέπη ( και τι υπόλοιπο έχει η... κάρτα) του.

Εστιατόρια που κινούνται στην κατηγορία ”πολυτελείας” έχουν αρχίσει να εκλογικεύουν τις τιμές τους, καθώς ο πελάτης αρχίζει να μετράει πιο προσεκτικά τη σχέση κόστους/οφέλους΄

Ακόμη και στις ”πίστες” υπάρχουν πολλά παραδείγματα όπου οι επιχειρηματίες προτίμησαν να διατηρήσουν τις κανονικές τιμές και στα βράδια των ”ρεβεγιον”, γεγονός μάλλον... ανεπανάληπτο στα χρονικά. Στα δάχτυλα του ενός χεριού μετριούνται οι εξαιρέσεις σε αυτό το νέο κανόνα!

Εξαίρεση στην εκλογίκευση, οι αστρονομικές τιμές που απαιτούνται για να παρκάρετε το αυτοκίνητο σας οπουδήποτε στο κέντρο (και όχι μόνον στο κέντρο) της Αθήνας.

Εκεί βλέπετε η ζήτηση είναι (αναγκαστικά) τεράστια και η προσφορά πολύ μικρή. Ας όψονται οι δήμαρχοι της Αθήνας και οι αρμόδιοι των κυβερνήσεων για αυτό το κατάντημα.

Οσα χρήματα πλήρωνε παλιότερα ένας έλληνας για να νοικιάσει... γκαρσονιέρα, τα πληρώνει τώρα για να παρκάρει το αυτοκινητάκι του!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v