Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 20 2002

(Ξανα)ζεσταίνεται το... menu για την ΟΛΚΑΤ

Για μια ακόμη φορά αναμένεται ”εντός της ημέρας” το τεύχος προκήρυξης για τον διαγωνισμό που αφορά στην πώληση της Olympic Catering.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσοστό που θα πωληθεί κυμαίνεται μεταξύ 51 και 68% (το υπόλοιπο ποσοστό αποτελεί το free float της εταιρίας), ενώ η διαδικασία που θα ακολουθηθεί, θυμίζει αυτήν που ακολουθήθηκε για την (αποτυχημένη) πώληση της μητρικής εταιρίας, που δεν είναι φυσικά άλλη από την Ολυμπιακή Αεροπορία.

Σε πρώτη φάση, οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν μη δεσμευτικές προσφορές, ενώ στη συνέχεια θα συνταχθεί short list και οι υποψήφιοι θα υποβάλλουν τις οικονομικές προσφορές τους.

Η τελευταία φάση (αν όλα γίνουν ακριβώς όπως με την πώληση της Ο.Α) περιλαμβάνει το γνωστό παιδικό παιχνίδι ”που ’ναι, που ’ναι η εγγυητική επιστολή; Ψάξε ψάξε, δεν θα τη βρεις”, καθώς μεταξύ των ενδιαφερομένων περιλαμβάνεται και ο γνωστός πλέον ”γόνος”.

Στο μεταξύ, η συνέχιση του άλλου παιχνιδιού, του χρηματιστηριακού, θεωρείται... αβέβαιη, καθότι η γενικότερη συγκυρία είναι λίγο... ακανθώδης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v