Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 20 2002

’Γκουρού” η.... προεδράρα του ΧΑΑ

Να με συγχωρήσει ο κ. Αλεξάκης αλλά αυτή η κακή σχέση που έχει με το timing έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Το λιγότερο που μπορούσε να κάνει στην περίπτωση του πακέτου με το 8% του ΟΤΕ και τις εξαγγελίες για ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ κ.λ.π. ήταν να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Στο κάτω κάτω, την ώρα που τον ”κράζουν” για το μισθό που παίρνει, τα οδοιπορικά, για τους μισθούς των άλλων, για το κτίριο της ΕΧΑΕ και για άλλα πολλά (μπορεί να έχω ξεχάσει κάποια) ουδείς περίμενε οτι θα εξέφραζε ανοικτά αντιρρήσεις για την κίνηση αυτή του ”προιστάμενου” υπουργού!

Οχι όμως και να δηλώσει πόσο καλή ήταν η κίνηση αυτή για την αγορά!! Μα καλά είναι δυνατόν να μην γνώριζε τι θα συμβεί στη συνέχεια; Κι αν τέλος πάντων δεν ήξερε ας ...ρώταγε. Τόσους χρηματιστές ξέρει.

Υ.Γ. Αυτή η δήλωση Καρατζά οτι η διάθεση του πακέτου μετοχών της ΕΘΝΙΚΗΣ που κατέχει η ΔΕΚΑ πρέπει να γίνει με τρόπο που να ληφθεί υπ’ όψιν και το συμφέρον των (άλλων) μετόχων κι οτι σίγουρα τώρα δεν είναι η κατάλληλη χρηματιστηριακή συγκυρία, ΜΗΠΩΣ είχε και μια ”αιχμή” για τις άλλες ευθέως αντίστοιχες κινήσεις του ΥΠΕΘΟ στον ΟΤΕ και αλλού; Λέω, μήπως;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v