Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 3 2006

Τρία στα… τρία για το euro2day.gr

Xθες, στο πλαίσιο της πανηγυρικής πρώτης συνεδρίασης του έτους, ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μεταξύ στελεχών του χρηματιστηριακού χώρου για την ανάδειξη του καλύτερου χρηματιστηριακού συντάκτη για το 2005.

Πώς λοιπόν να μην ”ευλογήσουμε” τα γένια μας, όταν η χαρά μας είναι…τριπλή!!!

Δεν είναι μόνο ότι ο Μιχαήλ Γελαντάλις που γράφει καθημερινά το χρηματιστηριακό σχόλιο του euro2day.gr βγήκε ξανά (για δεύτερη χρονιά) κορυφαίος.

Αλλά και το ότι τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο ”δικός μας” σχολιογράφος, της στήλης ”Εγερτήριο”, Θανάσης Μαυρίδης, ενώ στην τρίτη βρέθηκε ο… διευθυντής του euro2day.gr Γιώργος Παπανικολάου. Αμέσως μετά η Ιουλία Ζαφόλια (γνωστή από την πάντα επίκαιρη παρασκηνιακή στήλη ”Ζαφ” της Ναυτεμπορικής) και στην επόμενη θέση ο Χρήστος Κώνστας του ”Επενδυτή”.

Το κάναμε φέτος (επισήμως) το… ”φουλ”, λέτε να πάμε του χρόνου για… ”καρέ”;

Y.Γ.: Τα συγχαρητήριά μας στην εφημερίδα ”Ισοτιμία” που ανακηρύχθηκε κορυφαία στο χώρο, ενώ αναμένουμε του χρόνου να υπάρχει αντίστοιχη ψηφοφορία και για τα οικονομικά μέσα του Ιnternet, ώστε να ικανοποιηθούν και κάποιοι ”φανατικοί” φίλοι του euro2day.gr, οι οποίοι, όπως μάθαμε, επέμειναν και το… ψήφισαν, παρότι φέτος η ψηφοφορία αφορούσε μόνον εφημερίδες!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v