Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 24 2006

Η ΚΕΡΑΛ, η... Ουγκάντα και η... ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ!

Μας άρεσε η χθεσινή σκληρή στάση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην περίπτωση της Κεραμεία Αλλατίνη, αφού η ανακοίνωση της εισηγμένης (μπορείτε να τη διαβάσετε ανατρέχοντας στην καρτέλα της συγκεκριμένης μετοχής) διακρίνεται για την… παντελή έλλειψη στοιχείων.

Πώς είναι δυνατόν μια εισηγμένη εταιρία να προαναγγέλλει νέο κλάδο δραστηριότητας με ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, που θα συμμετάσχουν σε αυτήν (μήπως θα πάρουν και την πλειοψηφία;) με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, και να μην παρουσιάζεται ούτε ένα οικονομικό στοιχείο;

Αυτά, ούτε στην… Ουγκάντα δεν γίνονται!

Καλώς λοιπόν ανέστειλε τη διαπραγμάτευση η Επιτροπή, προκειμένου να μη γίνει κανένα ”πάρτι” απλώς και μόνο με ”πληροφορίες” και μεγέθη που θα μεταδίδονται… ψιθυριστά!

Υ.Γ.: Φαίνεται ότι το… πάθημα (για την περίπτωση της Βερνίκος - Λεβεντάκης μιλάμε) έγινε… μάθημα!

Ωστόσο, είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε τι θα γίνει και με τη Λεβεντάκης.

Όπως έχουμε ήδη επισημάνει, οι νέες μετοχές της εταιρίας (που είναι κάμποσα… εκατομμύρια τεμάχια) ουδέποτε μπήκαν στο ταμπλό, αφού ως τώρα δεν έχει υπάρξει έγκριση από την Κεφαλαιαγορά.

Από την άλλη πλευρά, μαθαίνουμε ότι η εταιρία Λεβεντάκης λέει στους μετόχους της ότι είναι θέμα χρόνου να τελειώσει η αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής, με την έκδοση των στοιχείων ισολογισμού της Ελληνικά Εκκοκκιστήρια.

Αυτά βέβαια, όπως μας πληροφορούν αναγνώστες - μέτοχοί της, τα λένε εδώ και αρκετό διάστημα. Πότε είναι κακός ο καιρός, πότε δεν μπόρεσε να πάει ο… ορκωτός, όλο κάτι συμβαίνει.

Να δούμε τι θα γίνει τελικά…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v