Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 24 2006

ΔΥΝΑΜΙΚΗ: Άρχισαν να κινούνται τα... γρανάζια!!!

Ξεκίνησε - επιτέλους!!!- η επίδοση των προστίμων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στους εμπλεκόμενους στη γνωστή υπόθεση με το τιμολόγιο, που αλλοίωσε τα αποτελέσματα εξαμήνου της περιβόητης πλέον ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΖΩΗ.

Σας έχουμε όμως και άλλο νέο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης έχουν πλέον οριστεί και οι ορκωτοί ελεγκτές που θα κάνουν για λογαριασμό της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχου, τον έλεγχο του ορκωτού που υπέγραψε τη συγκεκριμένη λογιστική κατάσταση (και όλες τις προηγούμενες), ήτοι του κ. Πατατούκα.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, λέμε εμείς, καθώς μαθαίνουμε ότι επιτέλους ορίστηκαν από το Πρωτοδικείο οι ελεγκτές που θα αναλάβουν (ένα χρόνο μετά τα όσα έγιναν) τον… διαχειριστικό έλεγχο της εταιρίας. Ένα ερώτημα βεβαίως είναι αν θα βρουν… βιβλία.

Κι άλλο ένα ερώτημα, στην περίπτωση που δεν βρεθούν τα βιβλία, είναι ποιο διοικητικό συμβούλιο ”θα πληρώσει τη νύφη”!!!

Φαίνεται ότι έστω και με ρυθμό… χελώνας, κάποια γρανάζια έχουν αρχίσει να κινούνται. Εμείς στο εξής θα παρακολουθήσουμε πολύ στενά τις ταχύτητες που θα αναπτύξουν….

ΥΓ1: Ήδη κάποιοι αναγνώστες ενημέρωσαν τη στήλη ότι είναι πλέον έτοιμοι να κινηθούν κι αυτοί δικαστικά, ως επενδυτές, ακόμη κι αν πρόκειται για την… ”τιμή των όπλων”.

ΥΓ2: Για τους φίλους αναγνώστες που έχουν καεί από την υπόθεση DOMUS, σημειώνουμε πως ούτε αυτή την έχουμε ξεχάσει. Συντόμως θα σας έχουμε νέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v