Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 26 2002

ΔΟΛ: Οι σύμβουλοι , το Πρακτορείο και οι εκδότες

Η έξοδος του κ. Νίκου Μπιλίρη (διευθυντή του Εμπορικού Τομέα και ενός από τους στενότερους επί σειρά ετών συνεργάτες του κ. Χ.Δ.Λαμπράκη) από το διοικητικό συμβούλιο του ΔΟΛ δε γεννάται αμφιβολία ότι υπακούει και εντάσσεται στο πλαίσιο των νέων ενδοεπιχειρησιακών ισορροπιών σε αυτό το κρίσιμο γι΄ αυτήν μεταβατικό στάδιο.

Αν το υψηλόβαθμο στέλεχος διατηρήσει - για όσο καιρό διατηρήσει - την ευθύνη του τομέα του, το ”γεγονός” της εξόδου του από το Δ.Σ θα παραμείνει και θα καταγραφεί ως άλλο ένα από τα πολλά καθημερινά ”οικογενειακά” επεισόδια στο άλλοτε κραταιό Συγκρότημα της Χρ. Λαδά.

Υπάρχει, όμως, και το ”αλλά” της υπόθεσης... Στενοί συνεργάτες του εμπορικού διευθυντή του ΔΟΛ επιμένουν ότι οι εξελίξεις οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ”ολοκληρωτική έξοδό” του από το Συγκρότημα, με αποτελέσμα οι θέσεις και οι τομείς ευθύνης να καλυφθούν από πρόσωπα προσκείμενα στο γενικό διευθυντή κ. Στ. Ψυχάρη. Ακόμη κι αν συμβούν αυτά τα γεγονότα κατά το κοινώς λεγόμενον ”ούτε γάτα,ούτε ζημιά”...

Αρκεί, να μην ανατραπεί το status του Πρακτορείου ”Αργος”, την ευθύνη λειτουργίας του οποίου έχει σήμερα ο κ. Μπιλίρης και πρόσωπα της απόλυτης εμπιστοσύνης του. Σε διαφορετική περίπτωση, η ”εισβολή” των ”Ψυχαρικών” στην Ιερά Οδό θα αποτελέσει και την θρυαλλίδα για τη σύγκρουση μεταξύ των εκδοτών - μετόχων της ”Αργος”...

Υ.Γ: Οσο για το δεύτερο εξελθόντα του Δ.Σ, τον κ. Δημ. Χατζή (διευθυντή του Οικονομικού Τομέα), οι συσχετίσεις των πραγμάτων είναι πολύ μα πολύ διαφορετικές. Αλλωστε, παρά την έξοδό του, εκείνος συνεχίζει να επιμένει ότι είναι ”Ιερολοχίτης” και ως ”Ιερολοχίτης”... πράττει τα γνωστά σε όλες τις ελληνικές ”οικογένειες”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v