Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 10 2006

Εικόνα Ήχος: Το +20% και ο νέος μέτοχος...

Mε άνοδο της τάξεως του… 20% φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, να ”χαιρέτισε” η αγορά την ανακοίνωση της εταιρίας Εικόνα Ήχος για τα αποτελέσματα 2005, η οποία βεβαίως περιορίζεται σε ορισμένα μεγέθη που καταγράφονται σε… ποσοστιαία και μόνον βάση (βλέπε έτερο σχόλιο της στήλης).

Και λέμε ”εκ πρώτης όψεως” διότι τα τεμάχια ήταν μόλις… 942 (!!!), ενώ τα πράγματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ”αδελφής” εφημερίδας ”Μέτοχος” που κυκλοφορεί σήμερα, είναι μάλλον περισσότερο σύνθετα από… τόσο!

Για την ακρίβεια, υπάρχει ο νέος μέτοχος της Εικόνα Ήχος, ο εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος κ. Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αφού προ ημερών έκανε την εμφάνισή του στο μετοχολόγιο με ποσοστό άνω του 5%, δείχνει να έχει διαθέσεις για περαιτέρω εμπλοκή.

Το έτερο ενδιαφέρον σημείο είναι ότι ο συγκεκριμένος νέος μέτοχος φαίνεται να έχει σχέση με τον νυν βασικό μέτοχο (την Expert που έχει ποσοστό της τάξεως του 40%), όχι όμως και με τους παραδοσιακούς μετόχους της εισηγμένης, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν είχαν ενημέρωση για την είσοδό του.

Ίσως λοιπόν η εξέλιξη αυτή να μην είναι άσχετη με τη βιασύνη της εταιρίας να ανακοινώσει τα ”θετικά” της χρήσης 2005, παρότι δεν ήταν έτοιμη να βγάλει ισολογισμό.

Το ερώτημα είναι γιατί. Οτιδήποτε και να πούμε τώρα αποτελεί εικασία, αλλά θα το… ψάξουμε!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v