Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 10 2006

Vodafone, Εricsson και τα μάτια του… κόσμου!

Να λοιπόν που είχαμε μια νέα εξέλιξη μετά την κατάθεση του (απολύτως στηριζόμενου και με ενισχυμένα καθήκοντα από πλευράς Vodafone) κ. Κορωνιά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Και αυτή είναι ότι η Vodafone τα ”φορτώνει” πλέον πλήρως στην επίσης αλλοδαπή πολυεθνική Ericsson, που με τη σειρά της φαίνεται ότι θα περάσει από τα έδρανα της Επιτροπής κατόπιν και του σχετικού αιτήματος του κ. Έβερτ.

Αυτή η εξέλιξη, ωστόσο, δεν θα πρέπει να σας παραπλανήσει και να νομίσετε ότι τα δύο μεγαθήρια βρέθηκαν ξαφνικά... στα μαχαίρια.

Θα περιμένατε βεβαίως πως εάν εξαιτίας του λογισμικού της Ericsson υπέστη τέτοια ζημία η Vodafone, θα υπήρχαν κάποιοι κραδασμοί στις σχέσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κι όμως, σχεδόν την ίδια ώρα (σίγουρα όμως χθες, άρα την ίδια ακριβώς μέρα) που ο κ. Κορωνιάς έλεγε όσα είπε, η Vodafone ανακοίνωνε από κοινού με την Ericsson την υιοθέτηση συστήματος της δεύτερης (HSDPA) για την παροχή ”κινητών ευρυζωνικών υπηρεσιών” τρίτης γενιάς στη Γερμανία!

Μυστήρια πράγματα. Κανονικά θα περιμέναμε να δούμε διενέξεις, αντεγκλήσεις, ακόμη ακόμη και δικαστικές ενέργειες. Αντ΄ αυτών βλέπουμε μόνον νέες μεγάλες συνεργασίες…

Έ, δεν έγινε και τίποτα σπουδαίο. Μόνο τα τηλέφωνα της μισής ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού της παρακολουθούνταν...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v