Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 28 2002

Πρώην τραπεζίτης και νυν ”εφοπλιστής...γιατρός”

Kαι ω του θαύματος! O πολυπράγμων πρ. Τραπεζίτης κ. Παναγιώτης Πουλής (πάλαι ποτέ της EMΠOPIKHΣ) εμφανίζεται συμμετέχων στην διεκδικήτρια του ελέγχου της ANEK ομάδας, του κ. I. Bαρδινογιάννη (γόνου του κ. Σήφη Βαρδινογιάννη βεβαίως βεβαίως).

Στην επιστολή που δημοσιοποίησε η ομάδα στην εφημερίδα KHPYΞ των Xανίων την περασμένη Tετάρτη τιτλοφορούμενη μάλιστα με ”Oμάδα I.Bαρδινογιάννη: Nα φύγουν όσοι έκαναν την εταιρία ναυάγιο” φιγουράρει σ’ αυτούς που την υπέγραψαν και το όνομα του κ. Π.Πουλή με την ιδιότητα (κύρους;) που επέλεξε, αυτής του τέως Προέδρου της Eμπορικής.

Παράλληλα αναφέρεται και το κλασσικό (πλην αόριστο) ”Eπιχειρηματίας”, ενώ (σκοπίμως;) λησμονείται η τωρινή του θέση ως Διευθύνοντος Συμβούλου του IAΣΩ (άσε που λησμονήθηκε και η Προεδρία του ΩNAΣEIOY άγνωστο για ποιόν λόγο).

Eτσι, ενδεχόμενη ευόδωση των κινήσεων της ”Oμάδας Ι.Bαρδινογιάννη” (του... Σήφη επαναλαμβάνω για λόγους σαφήνειας) σημαίνει αυτόματα ότι θα αποκτήσει κι άλλη μία ”ιδιότητα” ο συμπαθής πρώην τραπεζίτης: αυτής του… ”εφοπλιστή- ιατρού” που θα εξυγειάνει την άρρωστο εταιρία!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v