Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Intralot και τα... μυστήρια του Αζερμπαϊτζάν!

Από τον ετήσιο απολογισμό της Intralot για το 2014 προκύπτει πως η εταιρεία κατέχει εμμέσως το 22,95% της Azerinteltek. Στην ιστοσελίδα της τελευταίας δε δίνονται περισσότερες πληροφορίες για τους μετόχους.

H Intralot και τα... μυστήρια του Αζερμπαϊτζάν!

Ιδιαίτερη αναφορά στην αγορά του Αζερμπαϊτζάν έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot Αντώνης Κεραστάρης, κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης.

Όπως είπε, είναι η μοναδική αγορά παγκοσμίως όπου η εταιρεία παρέχει ολόκληρη την γκάμα των τυχερών παιχνιδιών (από λαχεία, ξυστό και αθλητικό στοιχηματισμό, μέχρι ιπποδρομιακό στοίχημα). Πρόσφατα η εταιρεία πήρε δεκαετή αποκλειστική άδεια για ιπποδρομιακό στοίχημα, ενώ ήδη διαθέτει πενταετή αποκλειστική άδεια για το αθλητικό στοίχημα.

Ποιοι είναι, όμως, οι συνέταιροι της Intralot; Ούτε το ενημερωτικό της, ούτε ο δικτυακός τόπος της αζέρικης επιχείρησης είναι διαφωτιστικά.

Στις 29 Ιανουαρίου 2010 η τότε διοίκηση της Ιntralot είχε ανακοινώσει πως η θυγατρική της στην Τουρκία, η Inteltek, έλαβε έγκριση από τις αρχές του Αζερμπαϊτζάν για την οργάνωση, λειτουργία, διαχείριση και ανάπτυξη σειράς τυχερών παιχνιδιών. Στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν πως η Inteltek θα κατέχει το 51% της νεοϊδρυθείσας εταιρείας Azerinteltek η οποία θα παρέχει διαδικτυακό στοίχημα σε αποκλειστική βάση για περίοδο 10 ετών.

Από τον ετήσιο απολογισμό της Ιntralot για το 2014 προκύπτει πως η εταιρεία κατέχει εμμέσως το 22,95% του μετοχικού κεφαλαίου της Azerinteltek.

Στην ιστοσελίδα της τελευταίας δε δίνονται περισσότερες πληροφορίες για τους μετόχους. Αναφέρεται μόνο ότι «η Azerinteltek ιδρύθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2010 με στόχο να αξιολογήσει τις επενδυτικές ευκαιρίες στο Αζερμπαϊτζάν στον τομέα του αθλητικού στοιχηματισμού. Ενας από τους ιδρυτές της εταιρείας είναι η τουρκική εταιρεία τυχερών παιχνιδιών Inteltek».

Η τελευταία είναι κοινοπραξία μεταξύ της Intralot και της μεγαλύτερης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας της Τουρκίας, της Turkcell...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v