Στον δείκτη FTSEMid Cap από αύριο η Alumil. Στην αποτίμηση των 138,7 εκατ. ο όμιλος, από τους λίγους εγχώριους με τόσο εξωστρεφή παρουσία, αξιόλογη καινοτομία και μεγέθη που προϊδεάζουν για περαιτέρω υπερτιμολόγηση στο χρηματιστηριακό ταμπλό.
Λίγο ως πολύ γνωστά τα προβλήματα που είχε κατά το παρελθόν, τα παθήματα έγιναν μαθήματα για τον Γιώργο Μυλωνά, «έβαλαν πλάτη» και οι τράπεζες, με αποτέλεσμα η Αlumil να αναδειχθεί σε ένα από τα «ζεστά» turnaround stories.
Η διοίκηση επεκτείνει το δίκτυο των εκθέσεων σε στρατηγικά σημεία στο εξωτερικό (Κωνσταντινούπολη, Ντουμπάι, Αλεξάνδρεια), ενώ συμμετέχει στην Big 5 Riyadh 2025, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Σαουδικής Αραβίας, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες ( 24-27 Φεβρουαρίου).