Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 9 2013

Σε σημείο καμπής ο FTSE Large Cap

Ανεβάζουμε τεχνική ανάλυση και διάγραμμα του calculator-analysis.gr για τον FTSE Large Cap.

Ο 25άρης πτωτικά άμεσα (410 μον.) ή έμμεσα (320-322-325 μον.) σε βραχύ και κλασικό ημερήσιο βλέπει τις 245-248 μονάδες ως τιμή απόλυτης κρίσης. Αυτή είναι η κύρια εκδοχή και ακυρώνεται στις 410,79 μονάδες.

Ανοδικά, ήδη έχει ακυρώσει ο δείκτης την αποδεκτή διόρθωση των 322 μονάδων, τρέχει αυτόνομο - επιμέρους κλασικό σκέλος και κανονικά πρέπει να πάει στις 341-342 μονάδες όπου και εκεί ή μέσω αιφνιδιαστικής κίνησης (ολοκλήρωση μικρού δυναμικού σκέλους) θα γυρίσει πτωτικά ή θα πάει -κανονικά αυτό- ακόμη πιο ψηλά και με βάση ό,τι υπάρχει στο γράφημα.

Κίνηση προς το τεστ η και στον στόχο μας δείχνει ως κρίσιμη τη διόρθωση που θα ακολουθήσει υποχρεωτικά μια και θα υπάρχουν σε ωριαίο και ημερήσιο κλασικά σκέλη ολοκληρωμένα.

Συνολικά, ο δείκτης ικανοποιεί ανοδικά συνθήκες ωριαίου και βραχύτατου ημερήσιου όπως ζητήσαμε στο 268 (μια και εκεί υπήρξαν ολοκληρωμένα πτωτικά σκέλη). Ακόμη και μέχρι το peak της κίνησης να πάει το υπάρχον υψηλό δεν ακυρώνεται, επομένως οι 245-248 μονάδες παραμένουν σε πρώτο πλάνο και αποκτά ειδική σημασία το διάδοχο σκέλος.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v