Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 7 2020

Εξελίξεις στον διαγωνισμό για το 5G

Και σήμερα, με αφορμή σχόλιο συν-υπογίτη η ανάρτηση μας. Συγκεκριμένα, με το ερώτημα του kerdizo για το αν θα πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις όσον αφορά στον διαγωνισμό για το 5G. Κατά πόσον, θα προλάβουν να συμμετάσχουν και άλλοι/ες ενδιαφερόμενοι/ες. Διόλου θεωρητικό το ερώτημα, καθώς τα τελευταία 24ωρα η κινητικότητα στο παρασκήνιο έχει "χτυπήσει" κόκκινο.

Διαδικαστικά, τέλη Σεπτεμβρίου (24/9) η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ ενέκρινε τη δημοσίευση του τεύχους προκήρυξης, βάσει του οποίου θα διεξαχθεί η διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων στις ζώνες 700 MHz, 2 GHz, 3400-3800 MHz και 26 GHz, με σκοπό την ανάπτυξη δικτύων κινητών επικοινωνιών 5ης γενιάς (5G).

Το επόμενο βήμα της σχετικής διαδικασίας είναι η κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής, που έχει οριστεί για την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:00 έως 11:00 π.μ.

Το τεύχος προκήρυξης, όπου περιγράφονται λεπτομερώς οι κανόνες διεξαγωγής και τα στάδια της διαδικασίας, είναι διαθέσιμο στο διαδικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ (http://www.eett.gr).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v