Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 9 2022

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Αφήνει πίσω τα δύσκολα

Ουδεμία έκπληξη, για όσους παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις-ειδικότερα τους τελευταίους 20 μήνες/αφότου ανέλαβαν οι Ολλανδοί του Reggeborgh/Wessels.

Σε σχετική αρθρογραφία του euro2day.gr αναλύθηκαν τα μεθοδικά βήματα της διοίκησης -με τελευταία, της συμφωνίας με τον όμιλο Motor Oil/Βαρδινογιάννη και της πρότασης για την επαναγορά/κάλυψη του θηριώδους ομολογιακού- Credit positive για τα μεγάλα επενδυτικά σπίτια-εσωτερικού/εξωτερικού- ο όμιλος, που εξίσου μεθοδικά επανατοποθετείται σε ευρύτερο φάσμα κλάδων, τομέων δραστηριότητας.

Τελευταία ενέργεια η υποβολή (της μίας εκ των τριών) δεσμευτικών προσφορών για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Από κοινού με την Attica Συμμετοχών (άλλη μία ενδιαφέρουσα συνέργεια) και κόντρα (κυρίως σύμφωνα με παράγοντες του κλάδου) στο group Grimaldi/Minoan Lines.

Στα 637,2 εκατ. η αποτίμηση, οι παλαιότεροι (και τακτικότεροι ) του ΕΚΗ θα την ενθυμούνται από χαμηλότερα, ακόμη και των 270 εκατ. ευρώ.

Με την "ολική επαναφορά" σε εξέλιξη.

Στα 1,83 ευρώ η μετοχή και τεχνικά-σύμφωνα με τη μέτρηση του Ηλία Ζαχαράκη- η τάση ξεκάθαρα long.

ΣΗΜ: Ανά 2ήμερο οι αναρτήσεις μας στον ΕΚΗ, λόγω των ημερών. Σε καθημερινή βάση, από της Παναγίας και μετά, ανάλογα με την επικαιρότητα. Καθώς, κατά πως φαίνεται όσοι παραμένουν (ή έχουν επιστρέψει) δεν θα πλήξουμε.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v