Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 31 2023

Road Shows: Χρήσιμα είναι, αλλά...

Σήμερα πραγματοποιείται το 3ο mid cap event της ΕΧΑΕ στη Φρανκφούρτη. Ουσιαστικά πρόκειται για παρουσίαση των ΑΔΜΗΕ, Austriacard Holdings, Dimand, ΟΛΠ, Fourlis, Epsilon Net, Ideal, Κρι Κρι, Elvalhalcor, Cenergy, ΓΕΚ Τέρνα και ΕΧAΕ, με χορηγούς της εκδήλωσης τις χρηματιστηριακές των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.

Είναι το 3ο road show για το 2023, σε συνέχεια αυτών που είχαν προηγηθεί σε Γενεύη (13/6) και Παρίσι (22/6). Παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΧΑE Γιάννου Κοντόπουλου και του οικονομικού συμβούλου του πρωθυπουργού Αλεξ Πατέλη.

Για την κοινότητα, η σημερινή παρουσίαση στη Φρανκφούρτη θεωρείται -περίπου- σαν προοίμιο της 2ήμερης που διοργανώνει η Morgan Stanley για την ΕΧAΕ στο Λονδίνο (27-28 Νοεμβρίου), με συμμετοχή 30 plus εισηγμένων και προσκεκλημένο τον πρωθυπουργό.

Αδιαμφισβήτητα απαραίτητες οι παρουσιάσεις σε ξένες αγορές, σε επενδυτικούς οίκους κ.λπ., προφανώς και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς στο πλαίσιο του στόχου αναβάθμισης της οικονομίας, της κεφαλαιαγοράς.

Σωστά, από εκδηλώσεις εκτός καλά τα πάμε, αλλά... κρίνοντας από την πενιχρή επενδυτική ανταπόκριση των road shows σε Γενεύη, Παρίσι -για να μην αναφερθώ στο περυσινό της Morgan Stanley στο Λονδίνο- και τα 58 παρά κάτι εκατ. ευρώ συναλλαγών στη χθεσινή συνεδρίαση, θα έλεγα ότι εντός μάλλον κάτι δεν γίνεται και τόσο αποτελεσματικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v