Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 17 2009

Αυγουστιάτικα... κουιζάκια!

ΕΡΩΤΗΜΑ 1: Αληθεύει πως η Siemens Hellas έχει αποφασίσει να αποχωρήσει -τουλάχιστον κτιριακά- από τα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα; Και ότι γι' αυτόν τον λόγο έχει κινήσει τη διαδικασία να δοθεί το κτίριο των κεντρικών εγκαταστάσεών της στο Μαρούσι (Αρτέμιδος 8).

Αληθεύει πως η σχετική διαδικασία έχει… ανατεθεί σε γνωστή εταιρία αποτίμησης και αξιοποίησης ακινήτων, η οποία πλειοψηφικά ελέγχεται από τη σύζυγο πρώην υπουργού "πρώτης γραμμής";

Και πως στο μεσιτικό σχήμα εμφανίζεται (τι άλλο) μαζί με γερμανικών συμφερόντων εταιρία;


ΕΡΩΤΗΜΑ 2: Για ποιο νεαρό στέλεχος της χρηματιστηριακής κοινότητας, πολύπειρο και… φέρελπι στο ξεκίνημά του, με έφεση στα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα, λέγεται πως βρίσκεται κοντά στο "στήσιμο" νέας εταιρίας, που θα δραστηριοποιηθεί στον χώρο των ΑΕΠΕΥ;

Στην αγορά μάλιστα θεωρούν πολύ πιθανό πως η ενεργή ανάμιξή του θα γίνει μέσω υφιστάμενης χρηματιστηριακής (με βάση τα μερίδια Ιουλίου βρισκόταν στην… 45η θέση με μερίδιο 0,18% της σχετικής πίτας).

Και πως έχει προχωρήσει σε συζητήσεις -τις οποίες… διαψεύδει- με άλλον χαμηλών τόνων γνωστό χρηματιστή. Ο τελευταίος είχε ταλαιπωρηθεί λόγω των ατασθαλιών του αντιπροσώπου του στη Θεσσαλονίκη, περιπέτεια που τον είχε αφήσει εκτός παιδιάς επί μακρόν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v