Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 17 2010

Σε ΕΛ-ΛΑΣ Βέγκας μετατρέπεται η χώρα

Σε Hellas Vegas μετατρέπεται η υπό τριπλή επιτήρηση χώρα μας, καθώς η κυβέρνηση απαντά με τζόγο παντού στη βαθιά ύφεση… και όποιος αντέξει.

Αυτό σημειώνει η Αριστέα Μπουγάτσου σε σχετικό θέμα της ("Ελευθεροτυπία") για το "πολυνομοσχέδιο για… φρουτάκια και διαδικτυακό στοίχημα, ως αντίδοτο στην ύφεση…"

Σύμφωνα με τη μαχήτρια-φίλη Αριστέα, "εμβρόντητος μένει κανείς με το 5σέλιδο ενημερωτικό σημείωμα για το υπουργικό συμβούλιο, που διανεμήθηκε προχθές από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου προκειμένου οι ομόλογοί του να ενημερωθούν για το νομοσχέδιο-καταιγίδα που έρχεται.

Με αυτό ο τζόγος απελευθερώνεται, πολλαπλασιάζεται και φωτογραφίζεται ως προς τα συμφέροντα.

Βέβαια, η σοσιαλιστική κυβέρνηση, επειδή προνοεί για την ευζωία και τις αξίες των πολιτών αυτής της χώρας, θα προχωρήσει στη δημιουργία "δικτύου απεξάρτησης από τον εθισμό"(!) (*), όπως αναφέρεται στο ίδιο άρθρο και σημειώνεται σχετικά (έτσι γράφεται στο σημείωμα του υπουργού) για την προστασία από τον τζόγο - παντού.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και πάντα με την εξπέρ σε αυτά τα θέματα Αριστέα, για τα 30 χιλιάδες νέα φρουτάκια οι προβλέψεις του σχεδίου νόμου φωτογραφίζουν ως προτιμητέο του ΟΠΑΠ τη "σύντροφό" του Intralot.

Ενώ το Δημόσιο υποστηρίζει ότι μπορεί να εξασφαλίσει έσοδα από την αδειοδότηση ύψους 500 εκατ. ευρώ.

(*) αν μη τι άλλο, υπάρχει αίσθηση του χιούμορ σε αυτήν την κυβέρνηση και προπάντων υλοποίηση των προεκλογικών υποσχέσεων - εξαγγελιών - δεσμεύσεών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v