Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 18 2011

Μια διαφορετική ματιά για το Χρηματιστήριο...

Αντί άλλης αναφοράς, στον σημερινό Εκηβόλο «ανεβάζουμε» την εκτίμηση του zelis677. Ενός φίλου από τις… δύσκολες εποχές (τέλη του '07 - αρχές του '08) αλλά και αρκετές άλλες πονηρές περιστάσεις στη συνέχεια.

Ομολογώ πως μέχρι τώρα προσωπικά μετρούσα διαφορετικά αυτά που ο διορατικός φίλος μας βλέπει… αλλιώς. Σε κάθε περίπτωση, η άποψή του έχει ενδιαφέρον και στο ενδεχόμενο όπου επιβεβαιωθεί (για ακόμη μία φορά…) ακόμη περισσότερο.

«Ανεξάρτητα των νέων περί της υποβάθμισης των 5 ελληνικών τραπεζών (κάτι που δεν σημαίνει και πολλά στην κυματική), η σημερινή μέρα (σ.σ. 17/1) δείχνει ότι το 692 δύσκολα θα ξεπεραστεί τις επόμενες μέρες, ενώ ακόμη και η αυριανή (σ.σ. 18/1) μπορεί να αποδείξει ότι δεν θα ξεπεραστεί στη συνέχεια. Η σειρά από τις 624 μονάδες μπορεί να έχει κλείσει ως ένα ABC σε θέση 2 βαθμού (...), με περικοπή του C (καθόλου σπάνιο τα τελευταία 3 χρόνια) και όχι ενός Α μόνο.

Θα τολμήσω να διαφοροποιηθώ από την άποψη των χαμηλών και του πάτου (ακόμη και βραχυχρόνιου) που ίσως πολλοί νομίζουν πως είδαμε, θεωρώντας πως το ανοδικό αυτό κύμα ήταν η 2η κατά σειρά παγίδα μετά το ανοδικό 30 Νοε. - 10 Δεκ.
Και ίσως η πιο πειστική!

Νομίζω πως οι 620 μονάδες στον 20άρη είναι πολύ πιο κοντά από τις 720...
Και ίσως και οι 580.

Δεν μένει παρά να επιβεβαιωθούμε ή να διαψευσθούμε από το ταμπλό...
».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v