Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 6 2011

…Σκόρπια για τις επόμενες ημέρες

Σε εξαιρετικά… πονηρή συγκυρία (και) το Χ.Α., με την Εθνική να παραμένει σηματωρός των εξελίξεων αλλά και του… παιχνιδιού προεξόφλησης στον τραπεζικό κλάδο, στον FTSE 20 και ευρύτερα.

Από αυτήν την άποψη θεωρούμε πολύ χρήσιμη την τεχνική προσέγγιση του έγκυρου Δημήτρη Γονιδάκη, που εστιάζει στη μετοχή της ΕΤΕ εξετάζοντας διάφορα (κυρίως) τεχνικά ενδεχόμενα.

«Ανεβάζουμε» το σχετικό διάγραμμα (από το roote.gr), που θα παραμείνει στον «αέρα» της στήλης και τις επόμενες δύο ημέρες (λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ).

Παράλληλα, νομίζουμε πως μετά (και) την παρέμβαση της Βάσως Παπανδρέου, που ουσιαστικά επιχειρεί να «απενοχοποιήσει» το θέμα μιας ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η άρτια δουλειά της «Χρεοκρατίας».

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου (ΕΛΕ) του ελληνικού δημόσιου χρέους γυρίστηκε το ντοκιμαντέρ Χρεοκρατία/Debtocracy, το οποίο μπορούν όλοι να δουν στο Ίντερνετ, στις διευθύνσεις www.xreokratia.gr και www.debtocracy.gr.

Μία ομολογουμένως εξαιρετική δουλειά του συναδέλφου Άρη Χατζηστεφάνου και της Κ. Κιτίδη (στο σχετικό video η μουσική αρχής είναι του Γιάννη Αγγελάκα).

Και μια που αναφέρεται το όνομα του πρώην «Τρύπες», στις 8, 9 και 10 Απριλίου διοργανώνεται στην Κερατέα ένα μεστό μουσικό - εικαστικό 3ήμερο με δεκάδες μουσικούς και καλλιτέχνες. Στο kerateaartres1stance.blogspot.com όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να βρει περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση της ομάδας Keratea Resistance.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v