Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 10 2012

Ανώνυμοι με... επώνυμες καταγγελίες

Η ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ

«Από εκατοντάδες χιλιάδες απατεώνες, αποτελείται η Ελλάδα, οι οποίοι από την εποχή της μεταπολίτευσης και μετά λήστευαν το κράτος με κάθε τρόπο». Με αυτά τα λόγια ξεκινά το καυστικό μήνυμα, διάρκειας περίπου δέκα λεπτών, που στέλνουν μέσω διαδικτύου οι Anonymous.

«Βουλευτές και υπουργοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ, κατακρεούργησαν το δημόσιο χρήμα από προεκλογικά έργα που ποτέ δεν έγιναν ή πραγματοποιήθηκαν με υπερτιμολογήσεις» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, οι Anonymous αναφέρονται στα τραπεζικά δάνεια που έχουν χορηγηθεί σε όλα τα κόμματα με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο και δεν παραλείπουν να καυτηριάσουν το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, τους νεόπτωχους, τους λαθρομετανάστες, την κατάργηση του φοιτητικού ασύλου αλλά και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. «Η χώρα σας βρίσκεται ένα βήμα πριν πουληθεί» σημειώνουν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους και διερωτώνται τί κατόρθωσαν στα τόσα χρόνια διακυβέρνησης οι τρεις «μεγάλες» οικογένειες που ανέλαβαν την πρωθυπουργία.

Αναφορικά με την ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη οι Anonymous δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ισχυρά ελληνικά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα «ποντάρουν» στην χρεοκοπία της χώρας διότι έτσι τα κέρδη τους θα εκτοξευτούν στα ύψη. Κλείνοντας το μήνυμά τους, προτρέπουν τους Έλληνες πολίτες να σταματήσουν να ψηφίζουν τους ληστές πολιτικούς οι οποίοι τους τάζουν μια θέση εργασίας γιατί πολύ απλά, θέσεις εργασίας πλέον…δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

*για την αναπαραγωγή από το [email protected]


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v