Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από τις $5.000 το bitcoin για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα παγκοσμίως, που έχει κινηθεί χαμηλότερα από τις 4.000 δολάρια το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, έφτασε να καταγράφει κέρδη 24%, πριν τα περιορίσει σε 13,5%.

Πάνω από τις $5.000 το bitcoin για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως, το bitcoin, κάνει άλμα και ξεπερνάει το όριο των 5.000 δολαρίων, για πρώτη φορά τους τελευταίους τέσσερις μήνες. 

Οι αναλυτές αποδίδουν την κίνηση σε σημαντική παραγγελία από  ανώνυμο αγοραστή που προκάλεσε φρενίτιδα στο trading από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.  

Πιθανότατα προκλήθηκε από μια αλγοριθμική εντολή αξίας περίπου 100 εκατ. δολαρίων που δόθηκε σε μεγάλα ανταλλακτήρια – το Coinbase και το Kraken στις ΗΠΑ καθώς και το Bitstamp, στο Λουξεμβούργο, σημειώνει ο Oliver von Landsberg-Sadie, επικεφαλής στέλεχος της εταιρείας BCB Group. 

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς εκτινάχθηκε από τα 147 δισ. στα $164 δισ. μέσα σε δύο ώρες, ενώ ανοδικά κινούνται και τα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα.

Το bitcoin, που έχει κινηθεί χαμηλότερα από τις 4.000 δολάρια το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, έφτασε να καταγράφει κέρδη 24%, πριν τα περιορίσει σε 13,5%, σύμφωνα με το Reuters και τους Financial Times.

Αυτή την ώρα, τελεί υπό διαπραγμάτευση στις 4.707 δολάρια. 

Το ethereum, δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως από άποψη κεφαλαιοποίησης, έχει κερδίσει 5,7% τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με το coinmarketcap.com. 

Κέρδη 8,4% για το bitcoin cash, στα 180,50 δολάρια, κατά 11,8% ενισχύεται το litecoin στα $67,29, ενώ το monero κατά 8,4%, στα $63,83. Ανοδικά κινείται και το XRP κατά 5,8%, στα $0,33.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v