Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Binance: Εκαναν «φτερά» $41 εκατ. σε bitcoin

Τα 7.000 bitcoin «αποσύρθηκαν» από τους χάκερς χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, «συμπεριλαμβανομένων του phishing, ιών και άλλων επιθέσεων», σύμφωνα με ανάρτηση του CEO του ανταλλακτηρίου, Zhao Changpeng.

Binance: Εκαναν «φτερά» $41 εκατ. σε bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Χάκερς έκλεψαν bitcoin αξίας $41 εκατ. από το Binance, ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, όπως ενημέρωσε η πλατφόρμα και μεταδίδει το Reuters.

Τα 7.000 bitcoin «αποσύρθηκαν» από τους χάκερς χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, «συμπεριλαμβανομένων του phishing, ιών και άλλων επιθέσεων», σύμφωνα με ανάρτηση του CEO της εταιρείας, Zhao Changpeng.

Υπογραμμίζει ότι τα κεφάλαια των χρηστών δεν θα επηρεαστούν, καθώς το Binance θα κάνει χρήση ταμείου ασφάλισης κεφαλαίου για να καλύψει τη ζημία.

Πέρυσι, $950 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έκαναν φτερά, σημειώνοντας αύξηση 260% από την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία CiptherTrace.

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα παγκοσμίως, το bitcoin, σήμερα υποχωρεί 0,7%, στις 5.924 δολάρια.

O Zhao ενημέρωσε ότι όλες οι καταθέσεις και οι αποσύρσεις κεφαλαίου στο ανταλλακτήριο αναστέλλονται, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, που αναμένεται να διαρκέσει μία εβδομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v