Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μία ανάσα από υψηλό δύο εβδομάδων το Bitcoin

Αγγιξε τις 12.833 δολάρια, κατά τη διάρκεια της νύχτας, στην πλατφόρμα συναλλαγών Bitstamp, σημείο που ήταν το υψηλότερο επίπεδο από τις 27 Ιουνίου. Εχει ενισχυθεί πάνω από 45% από τότε που το Facebook παρουσίασε τα σχέδιά του για το Libra.

Μία ανάσα από υψηλό δύο εβδομάδων το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Κοντά στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δύο εβδομάδων κινείται την Τρίτη το Bitcoin, μετά το άλμα έως 9% κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι αναλυτές αποδίδουν την κίνηση στις ελπίδες ότι τα κρυπτονομίσματα γίνονται ολοένα και πιο αποδεκτά, αφότου το Facebook αποκάλυψε τα σχέδιά του για ψηφιακό νόμισμα.

Το Bitcoin άγγιξε τις 12.833 δολάρια, κατά τη διάρκεια της νύχτας, στην πλατφόρμα συναλλαγών Bitstamp, το υψηλότερο επίπεδο από τις 27 Ιουνίου, ενώ στη συνέχεια διαμορφώθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα. 

Τις μεσημεριανές ώρες, με κέρδη 3,5%, ανέρχεται στις 12.643 δολάρια, ενώ το bitcoin cash με άνοδο κατά 2,2%, διαμορφώνεται στα $424,80.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα έχει ενισχυθεί πάνω από 45%, από τότε που το Facebook παρουσίασε τα σχέδιά του, τον περασμένο μήνα, για το νόμισμα Libra.

Η κίνηση των υπόλοιπων κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με το MarketWatch:

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v