Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λεμέρ: Δεν υπάρχουν οι συνθήκες για να προχωρήσει το Libra

Ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας δεν βλέπει πώς μπορεί να προχωρήσει το σχέδιο για κρυπτονόμισμα από το Facebook, υπό τη σημερινή του μορφή. Τι αναμένει από τη συνεδρίαση της Ομάδας των 7.

Λεμέρ: Δεν υπάρχουν οι συνθήκες για να προχωρήσει το Libra

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το σχέδιο του Facebook να κυκλοφορήσει το ψηφιακό νόμισμα Libra δεν μπορεί να προχωρήσει με τη μορφή με την οποία έχει μέχρι στιγμής παρουσιαστεί, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ.

«Σήμερα δεν υπάρχουν οι συνθήκες προκειμένου να προχωρήσει αυτό το νόμισμα, το Libra, όπως προτείνεται από το Facebook», δήλωσε ο Λεμέρ, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης με τους εταίρους του στην Ομάδα των 7 (G7) στο Σαντιγί, βόρεια του Παρισιού.

Ο Λεμέρ δήλωσε επίσης ότι η συνεδρίαση της G7 θα είναι «καθοριστική» για μια συμφωνία αναφορικά με τη φορολόγηση των μεγάλων εταιρειών του τεχνολογικού κλάδου, καθώς θα καθορίσει τον τόνο για τις ευρύτερες διαπραγματεύσεις μεταξύ των 129 χωρών του ΟΟΣΑ, που αναμένεται να ολοκληρωθούν την επόμενη χρονιά.

Πηγή: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v