Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Facebook: Συνάντηση με αξιωματούχους από κεντρικές τράπεζες

Οι εκπρόσωποι του κοινωνικού δικτύου βρίσκονται στην Ελβετία, όπου θα συναντήσουν αξιωματούχους από 26 παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες -συμπεριλαμβανομένης της Fed- για το κρυπτονόμισμα Libra.

Facebook: Συνάντηση με αξιωματούχους από κεντρικές τράπεζες

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Συναντήσεις με αξιωματούχους κεντρικών τραπεζών έχουν σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιπρόσωποι του Facebook, για να απαντήσουν σε ερωτήματα που αφορούν την κυκλοφορία του ψηφιακού νομίσματος Libra.

Όπως μεταδίδει το CNBC, οι εκπρόσωποι του κοινωνικού δικτύου βρίσκονται στην Ελβετία, όπου θα συναντήσουν αξιωματούχους από 26 παγκόσμιες κεντρικές τράπεζες -συμπεριλαμβανομένων της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας και της Τράπεζας της Αγγλίας-, σύμφωνα με τους Financial Times.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v