Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελβετία: Εχει αποτύχει το κρυπτονόμισμα Libra του Facebook

«Οι κεντρικές τράπεζες δεν θα δεχθούν το καλάθι των νομισμάτων που το υποστηρίζουν. Το πρότζεκτ σε αυτή τη μορφή έχει επομένως αποτύχει», σημείωσε ο πρόεδρος και υπουργός Οικονομικών της χώρας.

Ελβετία: Εχει αποτύχει το κρυπτονόμισμα Libra του Facebook

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το κρυπτονόμισμα Libra του Facebook έχει αποτύχει στην τρέχουσα μορφή του και χρειάζεται να επανεξεταστεί, δήλωσε ο πρόεδρος της Ελβετίας, όπου το ψηφιακό νόμισμα επιδιώκει ρυθμιστική έγκριση.

Οπως μεταδίδει το CNBC, ο Ουέλι Μάουερ, που είναι υπουργός Οικονομικών και απερχόμενος πρόεδρος της χώρας είπε στο ελβετικό δίκτυο SRF: «Δεν νομίζω (ότι το Libra έχει κάποια πιθανότητα στην τρέχουσα μορφή του), επειδή οι κεντρικές τράπεζες δεν θα δεχθούν το καλάθι των νομισμάτων που το υποστηρίζουν. Το πρότζεκτ σε αυτή τη μορφή έχει επομένως αποτύχει».

Το Libra δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

Οι αξιωματούχοι που «τρέχουν» το κρυπτονόμιμσα έχουν δηλώσει ότι τα ρυθμιστικά εμπόδια θα μπορούσαν να καθυστερήσουν την κυκλοφορία του, πέρα από την προγραμματισμένη ημερομηνία του Ιουνίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v