Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από το φράγμα των 10.000 δολαρίων το Bitcoin

Ανοδική κίνηση καταγράφεται τις τελευταίες ώρες για τα ισχυρότερα κρυπτονομίσματα. Τι δείχνει η τεχνική ανάλυση για την πορεία του Bitcoin. Ακόμα ισχυρότερη άνοδο σημειώνει το δεύτερο σε κεφαλαιοποίηση Ethereum.

Πάνω από το φράγμα των 10.000 δολαρίων το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ο Dee Jay της αγοράς των crypto, τον Δεκέμβρη ξεκίνησε με κλασική μουσική. Μπαίνοντας ο Ιανουάριος άρχισε να αλλάζει σταδιακά το ρεπερτόριο. Έχουν ξεκινήσει οι ροκ μπαλάντες και τα πρώτα ποπ κομμάτια. Ακόμα βέβαια απέχουμε αρκετά από το σκληρό ροκ, αλλά χθες το βράδυ ανέβασε την ένταση, καθώς το Bitcoin ξεπέρασε τα 10.000 δολάρια!

Ενώ βλέπουμε στο ταμπλό να κυριαρχεί το εκτυφλωτικό πράσινο, δίνοντας μια ξεκάθαρη ένδειξη πως η πανηγυρική ατμόσφαιρα έχει παρασύρει και τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα να χορεύουν στο πάρτι, πάμε να ξαναδούμε το 4ωρο διάγραμμα του Bitcoin, όπως έχει διαμορφωθεί τώρα.

Η μπλε οριζόντια γραμμή είναι το ψυχολογικό επίπεδο των 10.000 δολαρίων, μια τιμή που το Bitcoin ξεπέρασε μάλλον εύκολα. Προηγήθηκε το διαδοχικό ανέβασμα από διάφορα επίπεδα στήριξης (πράσινες οριζόντιες γραμμές), ενώ εντυπωσιακό είναι ότι οι ανοδικές γραμμές τάσης (πορτοκαλί πλάγιες), συνεχώς γίνονται όλο και πιο απότομες.

Αντίστοιχη εικόνα έχει το Ethereum, το δεύτερο σε κεφαλαιοποίηση και σημασία κρυπτονόμισμα. Εκεί μάλιστα η άνοδος σε ποσοστιαία απόδοση είναι μεγαλύτερη από το Bitcoin, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε πολλά από τα altcoins.

Σεμινάρια

Για τους εντός Αθηνών κάθε Δευτέρα διεξάγονται στα γραφεία του euro2day.gr, σε γκρουπ 7 ατόμων. Κάποια άλλα γίνονται μέσω Internet, σε γκρουπ 4 ατόμων. Φροντίστε να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας γιατί δεν έχουν μείνει πολλές θέσεις για τον Φεβρουάριο (https://www.media2day.gr/seminars).

Εξηγούμε τις ιδιαιτερότητες του Bitcoin και σας δείχνουμε πώς μπορείτε να αγοράσετε με τον φτηνότερο και ασφαλέστερο τρόπο. Τελειώνοντας θα έχετε αποκτήσει ένα μικρό ποσό από τα πρώτα σας κρυπτονομίσματα. Αποκλειστικά για όσους θα συμμετέχουν στα σεμινάρια, δίνεται η δυνατότητα να προμηθευτούν ένα βιβλίο που αποτελείται από δύο μέρη: το πρώτο εξηγεί τι είναι Bitcoin και τον μοναδικό τρόπο λειτουργίας του και το δεύτερο, τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε επενδυτικά τον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v