Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα δεδομένα στην αγορά κρυπτονομισμάτων

Ολες οι τελευταίες εξελίξεις στην αγορά. Η «αναγνώριση» της Γερμανίας και οι κινήσεις των κεντρικών τραπεζών. Τα μηνύματα του διευθύνοντος συμβούλου της Ripple.

Τα δεδομένα στην αγορά κρυπτονομισμάτων

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Οι ενέργειες των Κεντρικών Τραπεζών ενέχουν τον κίνδυνο δημιουργίας πληθωριστικών πιέσεων. Το ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας άρει την απαγόρευση της λειτουργίας ανταλλακτηρίων στην χώρα. Η Γερμανία αναγνώρισε επίσημα τα κρυπτονομίσματα ως περιουσιακά στοιχεία.

Η Ripple δεν θα ήταν κερδοφόρα αν δεν πουλούσε XRP, παραδέχτηκε ο CEO της. Το IOTA παρουσίασε προβλήματα στην λειτουργία του, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της αποκέντρωσης που έχουν άλλα κρυπτονομίσματα, όπως το bitcoin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v