Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Dogecoin και η επένδυση που κρύβει πολύ ρίσκο

Η περίοδος της τρέλας του 2017, οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι στην αγορά των κρυπτονομισμάτων. Η αβεβαιότητα που προκαλεί η πανδημία και η σημασία της επένδυσης χωρίς... υπερβολές.

Το Dogecoin και η επένδυση που κρύβει πολύ ρίσκο

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Dogecoin, το ψηφιακό νόμισμα που φτιάχτηκε ως φάρσα, συνεχίζει να «τρολάρει» την αγορά των κρυπτονομισμάτων. Προσοχή από τους νεοεισερχόμενους στον χώρο, γιατί τα 25 δολάρια για να γίνουν 10.000 δεν είναι καθόλου εύκολο.

Τα altcoin που υπεραποδίδουν έναντι του bitcoin έχουν λόγω μεγέθους, μικρή επίδραση στην αγορά των crypto. Υπάρχουν ομοιότητες και διαφορές της σημερινής περιόδου, με την περίοδο της «τρέλας» του 2017 που αξίζουν να επισημανθούν. Η κυριότερη ομοιότητα αφορά τον νέο κόσμο που πρωτοεισέρχεται στον χώρο, όπου δελεάζεται με την προοπτική υψηλών αποδόσεων, χωρίς όμως να γνωρίζει το αντικείμενο.

Η βασική διαφορά εστιάζεται στο μακροοικονομικό περιβάλλον που σήμερα χαρακτηρίζεται από μεγάλη αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v