Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηedge fund για αρμπιτράζ σε κρυπτονομίσματα λανσάρει η Glafka Capital

Στόχος να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από την ακραία μεταβλητότητα των κρυπτονομισμάτων με σκοπό την εξασφάλιση υψηλών αποδόσεων, χωρίς να συνδέονται αυτές με την κατεύθυνση της αγοράς και με ιδιαίτερα χαμηλό ρίσκο.

Ηedge fund για αρμπιτράζ σε κρυπτονομίσματα λανσάρει η Glafka Capital

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Η Glafka Capital, ο πρώτος εγκεκριμένος από το FCA διαχειριστής εναλλακτικών επενδύσεων για τη διαχείριση ενός arbitrage hedge fund κρυπτονομισμάτων, ξεκινά τη διάθεση του μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Corda της VALK, προσφέροντας μια πρωτοφανή επενδυτική εμπειρία.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι επενδυτές του Starboard Digital Strategies της Glafka Capital θα επωφελούνται από την ολοκληρωμένη δομή επιπέδου θεσμικών επενδυτών ενός hedge fund που εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από την ακραία μεταβλητότητα των κρυπτονομισμάτων με σκοπό τη εξασφάλιση υψηλών αποδόσεων, χωρίς να συνδέονται αυτές με την κατεύθυνση της αγοράς και με ιδιαίτερα χαμηλό ρίσκο.

Το fund βασίζεται στην πολύ βαθιά εξειδίκευση του τμήματος ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της Glafka Capital, η οποία εκτείνεται από το trading παραγώγων χρηματοοικονομικών προϊόντων, μέχρι τη διαχείριση κινδύνου και την κανονιστική συμμόρφωση.

Παράλληλα χάρη στην πρωτοποριακή ψηφιακή υποδομή της VALK, η πρόσβαση στο Starboard Digital Strategies γίνεται εξαιρετικά φιλική, επιτρέποντας στους επενδυτές να εγγραφούν και να επενδύσουν μέσω διαδικτύου με λίγα μόνο κλικ. Η Glafka και η VALK εργάζονται με σκοπό να προσφέρουν ευκαιρίες στη δευτερογενή αγορά μέσω των ψηφιακών προϊόντων της Glafka Capital, ξεκλειδώνοντας έναν ωκεανό ευκαιριών με μεγάλη ρευστότητα, χάρη στην διαλειτουργικότητα την οποία επιτρέπει η VALK μέσω της τεχνολογίας της που είναι βασισμένη στο blockchain Corda.

Οπως δήλωσε ο Antoine Loth, Συνιδρυτής της VALK, “είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι να βλέπουμε το πρώτο αντισταθμιστικό hedge fund κρυπτονομισμάτων, το οποίο διατίθεται μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της VALK. Οι συνεργάτες μας στη Glafka, οι οποίοι είναι πρωτοπόροι στον κλάδο, έχοντας ήδη διαχειριστεί συναλλαγές εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε συναλλαγές επενδυτικής τραπεζικής με τη βοήθεια της ψηφιακής πλατφόρμας της Valk , προχωρούν τώρα στο επόμενο επίπεδο με το λανσάρισμα αυτού του πραγματικά πρωτοποριακού αμοιβαίου κεφαλαίου. Είναι πιθανά οι πρώτοι οι οποίοι θα γεφυρώσουν το κενό μεταξύ παραδοσιακής και ψηφιακής διαχείρισης κεφαλαίων και θα εξασφαλίσουν ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά η οποία εξελίσσεται με ιδιαίτερα ταχύ ρυθμό. Ανυπομονούμε να δούμε τους επενδυτές να επωφελούνται από την εύκολη πρόσβαση και την άμεση ρευστότητα που προσφέρει η πλατφόρμα της VALK.”

Ο Πέτρος Μυλωνάς, Συνιδρυτής της Glafka Capital δήλωσε: “Το ξεκίνημα του Starboard Digital Strategies θεμελιώνει το φιλόδοξο άνοιγμα της Glafka Capital στις υπηρεσίες διαχείρισης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, σε μια προσπάθεια να απελευθερώσει σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες σε αυτόν τον ταχύτατα εξελισσόμενο τομέα. Μετά την πραγματοποίηση σημαντικότατων επενδύσεων τα τελευταία χρόνια τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε συστήματα τεχνολογίας που αναπτύχθηκαν από την εταιρία, είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα μοναδικό προϊόν, το οποίο στόχο έχει την εξασφάλιση ιδιαίτερα υψηλών αποδόσεων μέσω της αξιοποίησης της υψηλής μεταβλητότητας των κρυπτονομισμάτων. Η Glafka Capital εργάζεται ώστε να φέρει νέα, συναρπαστικά προϊόντα στην αγορά με τη στήριξη της εμπιστοσύνης των θεσμικών πελατών της και πάντα μέσα στην ρυθμιστική περίμετρο του FCA. Η συνεργασία μας με τη VALK περνάει σε μια νέα φάση με τα μοναδικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Corda blockchain.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v