Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από τις $40.000 «σκαρφαλώνει» το bitcoin

Προηγήθηκαν οι δηλώσεις του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Tesla, Ελον Μασκ, ο οποίος ανήρτησε στο Twitter ότι το bitcoin «είναι κάτι καλό».

Πάνω από τις $40.000 «σκαρφαλώνει» το bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Κέρδη πάνω από 4% καταγράφει το bitcoin, με το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως να ξεπερνά τις 40.000 δολάρια, φτάνοντας στις $40.241.

Προηγήθηκαν πριν από λίγες ημέρες οι δηλώσεις του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Tesla, Ελον Μασκ, ο οποίος ανήρτησε στο Twitter ότι το bitcoin «είναι κάτι καλό».

Yπενθυμίζεται ότι οι αναρτήσεις του Ελον Μασκ για το Dogecoin την Πέμπτη, με αναφορές όπως το «Dogecoin είναι το κρυπτονόμισμα του λαού», και «όχι υψηλά, όχι χαμηλά, μόνο Doge», οδήγησαν το κρυπτονόμισμα σε κέρδη κατά 50%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v