Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το φράγμα των $50.000 έσπασε το bitcoin

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου έχει κέρδη 4,32% τις τελευταίες 24 ώρες και έφτασε στις 50.394,21 δολάρια. Από την αρχή της χρονιάς, η τιμή του έχει αυξηθεί πάνω από 70%.

Το φράγμα των $50.000 έσπασε το bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ξεπέρασε τις 50.000 δολάρια η τιμή του bitcoin την Τρίτη, καθώς συνεχίζεται το ράλι.

Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου έχει κέρδη 4,32% τις τελευταίες 24 ώρες και έφτασε στις 50.394,21 δολάρια.

Από την αρχή της χρονιάς, η τιμή του έχει αυξηθεί πάνω από 70%.

Αφότου ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά με άνοδο κατά 170% το τέταρτο τρίμηνο, φτάνοντας στις 29.000 δολάρια, επτά μέρες αργότερα έκανε άλμα στις $40.000. Χρειάστηκαν μόλις 6 εβδομάδες για να ξεπεράσει το τελευταίο ορόσημο.

Οι ενδείξεις ότι ο χρηματοπιστωτικός τομέας διευρύνει την αποδοχή του στο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως τροφοδοτούν το άλμα.

Όλο και περισσότερες εταιρείες αποφασίζουν να αγοράσουν bitcoin, συμπεριλαμβανομένης της Tesla του Elon Musk, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε ότι αγόρασε bitcoin αξίας 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v