Πώς θα τελειώσει το Bull Market του Bitcoin

Ο ανοδικός κύκλος του κρυπτονομίσματος ξεκίνησε στο τέλος του 2020, όταν διέσπασε τις 10.000 δολάρια. Ποια είναι τώρα τα σενάρια και πού οφείλονται τα σκαμπανεβάσματα στην τιμή.

Πώς θα τελειώσει το Bull Market του Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Μετά από έξι συνεχόμενους ανοδικούς μήνες, ήταν λογικό να περιμένουμε τον Απρίλη να κλείσει στα «κόκκινα». Εκτιμάται ότι η πτώση του Hash Rate σε συνδυασμό με τη μεγάλη μόχλευση στην αγορά παραγώγων υπέρ του long και τα περιστατικά με τα ανταλλακτήρια που κλείσανε στην Τουρκία, οδήγησαν στη διόρθωση.

Ο ανοδικός κύκλος του Bitcoin ξεκίνησε στο τέλος του 2020, όταν διέσπασε τις 10.000 δολάρια. Πολλές ενδείξεις φανερώνουν πως βρίσκεται κοντά στη μέση, κάτι που σημαίνει πως πιθανόν να υπάρχουν αρκετοί μήνες ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος. Ωστόσο το τελικό στάδιο είναι το πιο σημαντικό, επειδή τότε είναι που συμβαίνουν οι υπερβολές.

Εκεί θα χρειαστεί η μελέτη των δεδομένων, προκειμένου να επανασχεδιαστεί ένα πλάνο δράσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v