Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδος 5,6% του Bitcoin, μια ανάσα από τις 50.000 δολ.

Από το υψηλό του έτους στα 64.895,22 δολ. που σημειώθηκε στις 14 Απριλίου., βρίσκεται 24% χαμηλότερα. Από το χαμηλό έτους που σημείωσε στις 4 Ιανουαρίου το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον πλανήτη, σημειώνει άνοδο κατά 77,9%. Το χτύπημα του Ελον Μασκ.

Ανοδος 5,6% του Bitcoin, μια ανάσα από τις 50.000 δολ.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ανοδικά 5,6% κινείται η τιμή του Bitcoin μια ανάσα από τις 50.000 δολ. Αυξήθηκε κατά 2.629 δολ. την Κυριακή σε σχέση με μια ημέρα πριν στα 49.338 δολ.

Από το χαμηλό έτους που σημείωσε στις 4 Ιανουαρίου το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον πλανήτη, σημειώνει άνοδο κατά 77,9%.

Από το υψηλό του έτους στα 64.895,22 δολ. που σημειώθηκε στις 14 Απριλίου., βρίσκεται 24% χαμηλότερα. 

Παράλληλα το Ethereum, το κρυπτονόμισμα που συνδέεται με το δίκτυο blockchain ethereum, ενισχύεται κατά 6,1% στα 3.868 δολάρια.

Την περασμένη εβδομάδα το Bitcoin δέχθηκε νέο χτύπημα από τον Ελον Μασκ, όταν ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla ανήρτησε στο Twitter την Πέμπτη ότι ανησυχεί για τη μαζική χρήση άνθρακα που χρειάζεται το δημοφιλές κρυπτονόμισμα. Μία μέρα πριν, είχε ανακοινώσει ότι η αυτοκινητοβιομηχανία δεν δέχεται αγορές με το κρυπτονόμισμα. 

Η απόφαση του Ελον Μασκ να αναστείλει τις πληρωμές με χρήση Bitcoin για την αγορά αυτοκινήτων άνοιξε τη συζήτηση γύρω από το αμφιλεγόμενο σημείο της κατανάλωσης ενέργειας για την παραγωγή και τη λειτουργία των κρυπτονομισμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v