Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκίνησαν ξανά αναλήψεις Dogecoin στο Binance

Το τεχνικό πρόβλημα του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων προκάλεσε κόντρα μεταξύ του ιδρυτή της Tesla, Ελον Μασκ, και του διευθύνοντος συμβούλου του Binance.

Ξεκίνησαν ξανά αναλήψεις Dogecoin στο Binance

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Ξεκίνησαν να λειτουργούν ξανά οι αναλήψεις Dogecoin στο Binance μετά από ένα τεχνικό πρόβλημα που προκάλεσε και έντονη συζήτηση μεταξύ του Ελον Μασκ και του διευθύνοντος συμβούλου του ανταλλακτηρίου.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, οι traders δεν μπορούσαν να κάνουν αναλήψεις Dogecoin για περισσότερες από δύο εβδομάδες, λόγω προβλημάτων που σχετίζονταν με αναβάθμιση του δικτύου, σύμφωνα με τη δήλωση που έγινε τη Δευτέρα.

Το Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο είπε ότι το σφάλμα ήταν μία απίθανη και ατυχής σύμπτωση και όχι ύποπτες συνθήκες που κάποιοι είχαν αφήσει να εννοηθεί.

Αυτή η τελευταία δήλωση φαίνεται ότι είναι αναφορά στον ισχυρισμό του ιδρυτή της Tesla στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, ότι το θέμα «έδειχνε ύποπτο». Σε απάντηση προς τον Ελον Μασκ, ο διευθύνων σύμβουλος του Binance, Changpeng "CZ" Zhao, παρέθεσε ένα λινκ σε ένα ρεπορτάζ για απόσυρση 12.000 αυτοκινήτων Tesla λόγω σφάλματος λογισμικού.

«Καμία μεμονωμένη οντότητα δεν έφταιγε, ούτο το Binance ούτε το DOGE Network είχαν προηγουμένη γνώση αυτού του σπάνιου ζητήματος. Επομένως να είστε σίγουροι, όπως είπε ο CZ - ουδείς απολύεται», ανέφερε το Binance σε ανάρτηση.

Το Dogecoin, που δημιουργήθηκε ως αστείο το 2013, έχει υποχωρήσει περίπου 30% τις τελευταίες 30 μέρες, σύμφωνα με την τιμολόγηση του CoinGecko. Είχε κέρδη περίπου 6.000% την περασμένη χρονιά, με ώθηση από την ευρύτερη αποδοχή των ψηφιακών νομισμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v