Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε κέρδη επιστρέφουν τα crypto, πάνω από τις $30.000 το Bitcoin

Αντίδραση από τα κρυπτονομίσματα μετά τη χθεσινή κατρακύλα. Ανάκαμψη πάνω από 14% για το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου και 16% για το Ether, που ξεπερνάει τις 2.000 δολάρια.

Σε κέρδη επιστρέφουν τα crypto, πάνω από τις $30.000 το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Σε κέρδη επιστρέφουν οι τιμές των κρυπτονομισμάτων σήμερα Παρασκευή, μετά τις ισχυρές απώλειες της προηγούμενης ημέρας, όταν το Bitcoin έφτασε στο πιο χαμηλό σημείο από τον Δεκέμβριο του 2020 -υπενθυμίζεται ότι έφτασε κάτω από τις $27.000 ενώ το Ether βυθίστηκε κάτω από τις $2.000.

Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα του κόσμου ενισχύεται 14,7% και περνάει πάνω από τις $30.000, φτάνοντας στις 30.439 δολάρια, σύμφωνα με το CoinDesk.

Την ίδια ώρα, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου, το Ether, καταγράφει κέρδη 16% και φτάνει στις 2.101 δολάρια.

«Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει βρεθεί υπό πίεση εδώ και αρκετό καιρό», δήλωσε ο Michael Rinko, συνεργάτης στο AscendEx. «Η Fed αυξάνει τα επιτόκια, οι μετοχές συνεχίζουν να πέφτουν και τα κρυπτονομίσματα υποχωρούν μαζί με αυτές. Γενικά αυτό δημιουργεί πολύ φόβο στην αγορά». 

Οπως σημειώνει το CNBC, οι επενδυτές αξιολογούν επίσης τα νέα από το δημοφιλές stablecoin TerraUSD, το οποίο κατέρρευσε σχεδόν 100% κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα, σπάζοντας την προβλεπόμενη ισοτιμία του ενός δολαρίου. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v