Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Crypto: Δεν «ξεπαγώνουν» ακόμη οι αναλήψεις από την Genesis

Θα χρειαστούν πιθανότατα εβδομάδες για να επιλυθεί το ζήτημα, σημειώνει σε επιστολή προς τους πελάτες ο προσωρινός διευθύνων σύμβουλος. Πού βρίσκονται Bitcoin και Ether.

Crypto: Δεν «ξεπαγώνουν» ακόμη οι αναλήψεις από την Genesis

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

To «ξεπάγωμα» των αναλήψεων της δανειοδοτικής μονάδας της εταιρείας του είναι πιθανό να είναι ζήτημα «εβδομάδων» και όχι ημερών, αναφέρει σε επιστολή προς τους πελάτες ο προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της Genesis, Derar Islim.

Οπως θυμίζει το CoinDesk, ο δανειοδοτικός βραχίονας της Genesis τον Νοέμβριο αναγκάστηκε να αναστείλει τις αναλήψεις, μετά την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου crypto FTX. Έκτοτε, η Genesis προσπαθεί να συγκεντρώσει κεφάλαια ή/και να προχωρήσει σε συμφωνία με τους πιστωτές. Η εταιρεία προσέλαβε επίσης την επενδυτική τράπεζα Moelis & Company για να διερευνήσει επιλογές, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής χρεοκοπίας, γεγονός που οδηγεί σε εικασίες ότι κάποιο είδος εξυγίανσης ενδέχεται να έρθει σύντομα.

Το σημείωμα του Islim ανέφερε ότι η Genesis έχει δεσμευτεί να είναι όσο το δυνατόν πιο διαφανής με τους πελάτες και ότι εργάζεται σε συνεννόηση με έμπειρους συμβούλους και σε στενή συνεργασία με τη μητρική εταιρεία, τη Digital Currency Group (DCG).

Ο Islim σημείωσε επίσης ότι όλες οι άλλες λειτουργίες της Genesis -συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες trading και φύλαξης- παραμένουν πλήρως λειτουργικές.

Η DCG είναι επίσης η μητρική εταιρεία της CoinDesk.

To Bitcoin κινείται σταθεροποιητικά, στις 16.835 δολάρια, ενώ το Ethereum ενισχύεται 1,2% στα $1.238.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v