Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η κοινή συνισταμένη για κρυπτονομίσματα και τεχνητή νοημοσύνη

Υπερβολικές οι ανησυχίες για μεγάλη ανεργία εξαιτίας της εξάπλωσης της τεχνητής νοημοσύνης, σύμφωνα με την Αρίστη Παπασταύρου που διδάσκει στο Institute of Digital Finance.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Οι εταιρείες έχουν ήδη αρχίσει να εντάσσουν εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) προκειμένου να επωφεληθούν από τις δυνατότητές της. Συνεπώς κρίνεται σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό απαραίτητη η εκπαίδευση πάνω σε αυτές.

Παρ' όλα αυτά, όπως ισχυρίζεται η Αρίστη Παπασταύρου, οι ανησυχίες περί μεγάλης ανεργίας που θα προκαλέσει η εξάπλωση της ΤΝ είναι μάλλον υπερβολικές. Απλά οι εργαζόμενοι θα πρέπει να μάθουν πώς θα βοηθηθούν από την ΤΝ, προκειμένου να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Bitcoin και Ethereum έχουν το ίδιο DNA με τις εφαρμογές της ΤΝ. Είναι προγράμματα. Συνεπώς οι συναλλαγές μεταξύ «έξυπνων ψηφιακών βοηθών» είναι πιθανό να βολεύει να γίνονται με κρυπτονομίσματα και όχι με συμβατικά νομίσματα, όπως το ευρώ ή η στερλίνα. Όπως στο διεθνές εμπόριο, οι άνθρωποι διευκολύνονται να μιλάνε μια κοινά αποδεκτή γλώσσα, όπως τα αγγλικά, καταλήγει η Αρίστη Παπασταύρου.

Βιογραφικό

Η Αρίστη Παπασταύρου είναι απόφοιτος από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση στην επιστήμη των δεδομένων και τo software engineering και μεταπτυχιακό στη μηχανική μάθησης. Παράλληλα, ολοκληρώνει τη διατριβή της σχετικά με το Visual Word Sense Disambiguation. Έχει αναλάβει projects σχετικά με crypto mining και smart contracts, βλέποντας έτσι πρακτικά πως η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να βρει εφαρμογή σε τέτοιους τομείς.

Η Αρίστη Παπασταύρου διδάσκει στο Institute of Digital Finance διδάσκει στο Ινστιτούτο Ψηφιακής Οικονομίας (www.indifi.gr), το οποίο σε συνεργασία με το Euro2day.gr, για δεύτερο χρόνο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο καλύπτει κάθε πτυχή (εκτός από τον προγραμματισμό) του πιο συναρπαστικού οικονομικού και τεχνολογικού τομέα της εποχής μας.

Όσοι το παρακολουθήσουν θα αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο από το κράτος πτυχίο και τον τίτλο του πιστοποιημένου CryptoSpecialist. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος (18 Οκτωβρίου – 5 Ιουλίου). Τα μαθήματα διεξάγονται από 30 καταξιωμένους εισηγητές σε 3ωρα μαθήματα 2 ή 3 φορές την εβδομάδα, απογευματινές ώρες.

Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει 5 θεματικές ενότητες: Εισαγωγή στο Bitcoin, το blockchain και την Τεχνητή Νοημοσύνη (42 ώρες). Διασφάλιση Ιδιωτικότητας Και Προστασία Ψηφιακών Δεδομένων (46 ώρες). Το ψηφιακό μάρκετινγκ του μέλλοντος, NFTs και Metaverse (38 ώρες). Ξεκλειδώστε τον κόσμο των altcoins! (60 ώρες). Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός για Κρυπτονομίσματα (60 ώρες)

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Μάθετε από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου της κρυπτοοικονομίας. Επενδύστε στο μέλλον, αξιοποιήστε σε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.indifi.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v