Ανακαλύψτε το επενδυτικό σύμπαν των κρυπτονομισμάτων

Εφαρμοσμένες τεχνικές και μέθοδοι για επαγγελματικό trading στα cryptos. Δείτε το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Institute of Digital Finance με τη συνεργασία του Euro2day.gr.

Ανακαλύψτε το επενδυτικό σύμπαν των κρυπτονομισμάτων

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Εμπιστεύσου τη μεγάλη οικογένεια της Indifi Digital Finance και αξιοποίησε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Μην περιμένεις τελευταία στιγμή, κλείσε τώρα μια από τις περιορισμένες θέσεις και γίνε ο επόμενος Crypto Specialist, με πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος. Εξειδικευμένοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, κορυφαίοι στον τομέα τους, θα σε εκπαιδεύσουν στον συναρπαστικό χώρο των crypto. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος.

 

Οικονομική ελευθερία δεν σημαίνει μόνο πως έχετε απελευθερωθεί από την ανάγκη να εργαστείτε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Σημαίνει ότι αν δεν σας αρέσει η δουλειά σας, φεύγετε. Αν σας αρέσει, μένετε. Εργάζεστε επειδή θέλετε, όχι επειδή πρέπει. Σημαίνει επίσης ότι θα απολαμβάνετε το ίδιο επίπεδο ζωής που έχετε, συν δυο-τρεις πολυτέλειες που θέλετε για το μέλλον και δεν χρειάζεται να εργαστείτε για να τις πραγματοποιήσετε.

Ωστόσο, το όραμα της οικονομικής ανεξαρτησίας είναι ένα ταξίδι που δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε ένα βράδυ. Κάθε πόλεμος κερδίζεται από την προετοιμασία, όπως ισχυρίζεται ο Sun Tzu στο διάσημο βιβλίο «The Art of War». Το ίδιο και ο οικονομικός. Η χρηματιστηριακή ενασχόληση δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια σειρά από καθημερινές μάχες.

Οι περισσότεροι ξεκινούν με μια εξαιρετική αφέλεια σε ένα χώρο που δεν γνωρίζουν πώς λειτουργεί, μόνο και μόνο επειδή έμαθαν πως υπόσχεται γρήγορο και εύκολο κέρδος. Όταν βλέπουμε κάποιους να είναι στην κορυφή της σκάλας, θεωρούμε τη θέση τους ζηλευτή. Αυτό που δεν βλέπουμε, όμως, τις θυσίες και τον κόπο που αναγκάστηκαν να κάνουν.

Για να επιτύχεις απαιτείται σχεδιασμός και προετοιμασία. Δεν υπάρχει σύντομος δρόμος. Ή, αν υπάρχει, δεν τον έχει ανακαλύψει κανείς μέχρι τώρα. Λένε πως στον χώρο του trading η συνταγή της επιτυχίας είναι να εργαζόμαστε σκληρά. Δεν αρκεί. Η δουλειά είναι μόνο μία από τις παραμέτρους.

Το κακό είναι πως δεν υπάρχει κάποια σχολή για επενδυτές, στην οποία μπορείς να μάθεις τα «κόλπα» των αγορών. Ή τουλάχιστον δεν υπήρξε μέχρι πρόσφατα. Αυτό το κενό στην εκπαίδευση καλύπτει το Institute of Digital Finance, το οποίο με τη συνεργασία του Euro2day.gr, αποσκοπεί να προσφέρει αποφασιστική βοήθεια σε επενδυτές και traders, στην ενότητα «Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός για Κρυπτονομίσματα».

Σε αυτή την ενότητα διδάσκουν καταξιωμένοι, αναγνωρισμένοι εισηγητές, με πολύχρονη επαγγελματική πείρα. Δεν διδάσκεται απλώς θεωρητική μεθοδολογία στο trading, αλλά μοντέλα και τεχνικές που έχουν αποδεδειγμένα αποδώσει. Τόσο μεγάλη συσσωρευμένη τεχνογνωσία από πλευράς εισηγητών, απ’ όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον, δεν έχει υπάρξει ξανά στην Ελλάδα. Όχι μόνο στα κρυπτονομίσματα, αλλά σε οποιοδήποτε χρηματιστηριακό σεμινάριο, για οποιαδήποτε αγορά.

Δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, υπερβολικό, να ισχυριστούμε πως παρακολουθώντας τα μαθήματα ξεχωρίζετε από το υπόλοιπο 99% των traders. Σε αυτή την ενότητα δεν διδάσκεται απλώς τεχνική ανάλυση, ειδικά προσαρμοσμένη στα κρυπτονομίσματα αλλά δίνεται έμφαση στην παρουσίαση δεικτών και τεχνικών που έχουν αποδεδειγμένα αποδώσει.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιούνται μαθήματα «on chain ανάλυσης». Δεν είναι δυνατόν κάποιος να θεωρείται σοβαρός trader στα crypto χωρίς να συμβουλεύεται τις μετρήσεις των δεδομένων μέσα στο blockchain. Ένα ενδεικτικό παράδειγμα είναι η εκροή κεφαλαίων από τα ανταλλακτήρια προς τα ιδιωτικά πορτοφόλια. Πόσες φορές έχουμε προειδοποιηθεί έγκαιρα από αυτή την ένδειξη ή άλλες παρόμοιες μετρήσεις;

Πόσα χρήματα έχουν γλιτώσει όσοι το παρακολουθούν;

Ακόμα κι αυτά όμως δεν φτάνουν. Ο trader που δεν χρησιμοποιεί στρατηγικές διαχείρισης ρίσκου, είναι καταδικασμένος σε αποτυχία. Το άλλο μεγάλο κεφάλαιο που εσφαλμένα υποτιμάται από τους επενδυτές. Είναι καλύτερο να αγοράζεις ρίχνοντας κορώνα – γράμματα και να εφαρμόζεις στρατηγικές risk management, παρά να μην διαθέτεις και να ακολουθείς το καλύτερο, το πιο πεφωτισμένο σύστημα. Όλοι οι έμπειροι traders το γνωρίζουν.

Ωστόσο, στην αδυσώπητη αγορά των crypro, η οποία λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ούτε αυτά είναι αρκετά. Χρειάζεται να γνωρίζεις να φτιάχνεις αυτοματοποιημένα συστήματα που δραστηριοποιούνται ρομποτικά. Ή να ανιχνεύεις ποια από τα έτοιμα είναι τα κατάλληλα.

Συνοψίζοντας, ακόμα και έμπειροι traders, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη μάθουν κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη γνωρίζουν. Κάτι που να εφαρμόζουν σήμερα να μην το βελτιώσουν. Πόσο μάλλον αν είστε αρχάριος trader. Η επένδυση σε αυτό το ακαδημαϊκό πρόγραμμα θα αποδειχθεί «πολλαπλασιαστής ισχύος» για το κεφάλαιό σας. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Institute of Digital Finance (indifi.gr), σε συνεργασία με το Euro2day.gr, διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος (18 Οκτωβρίου – 5 Ιουλίου) και περιλαμβάνει τις εξής 5 ενότητες (δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης και πιστοποίησης στην κάθε ενότητα ξεχωριστά).

  • Εισαγωγή στο Bitcoin, το Blockhain και την Τεχνητή Νοημοσύνη (46 ώρες)
  • Διασφάλιση Ιδιωτικότητας και Προστασία Ψηφιακών Δεδομένων (46 ώρες)
  • Διαδικτυακό Mάρκετινγκ, NFTs και Metaverse (46 ώρες)
  • Ξεκλειδώστε τον Κόσμο των Altcoins (60 ώρες)
  • Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός για Κρυπτονομίσματα (64 ώρες)

Τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες, 3 φορές την εβδομάδα. Διά ζώσης στις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας στην έδρα της σχολής (Αμπελόκηποι) είτε εξ αποστάσεως από τον χώρο σας με απευθείας σύνδεση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop ή ακόμα και κινητό τηλέφωνο (live streaming), με τη διαδραστική συμμετοχή του εκπαιδευόμενου. Στην περίπτωση που χαθεί κάποιο μάθημα, θα αποστέλλεται μαγνητοσκοπημένη η διάλεξη.

Επενδύστε στο μέλλον, αξιοποιήστε σε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.indifi.gr για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή. Κλείστε τη συμμετοχή σας τώρα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 

Εμπιστεύσου τη μεγάλη οικογένεια της Indifi Digital Finance και αξιοποίησε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Μην περιμένεις τελευταία στιγμή, κλείσε τώρα μια από τις περιορισμένες θέσεις και γίνε ο επόμενος Crypto Specialist, με πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος. Εξειδικευμένοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, κορυφαίοι στον τομέα τους, θα σε εκπαιδεύσουν στον συναρπαστικό χώρο των crypto. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v