Ξεκλειδώστε τον κόσμο των altcoins

Γνωρίστε τους επίδοξους «διαδόχους» του Bitcoin και εκμεταλλευθείτε τις επενδυτικές ευκαιρίες. Δείτε το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Institute of Digital Finance με τη συνεργασία του Euro2day.gr.

Ξεκλειδώστε τον κόσμο των altcoins

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Εμπιστεύσου τη μεγάλη οικογένεια της Indifi Digital Finance και αξιοποίησε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Μην περιμένεις τελευταία στιγμή, κλείσε τώρα μια από τις περιορισμένες θέσεις και γίνε ο επόμενος Crypto Specialist, με πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος. Εξειδικευμένοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, κορυφαίοι στον τομέα τους, θα σε εκπαιδεύσουν στον συναρπαστικό χώρο των crypto. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος.
 

 

Το όνειρο κάθε επενδυτή στα crypto, κυρίως των νεοεισερχόμενων, είναι να αναγνωρίσουν το νέο «Bitcoin». Ένα από τα χιλιάδες νεότερα νομίσματα, το οποίο θα ανακαλύψουν σε εμβρυακό στάδιο. Σε χαμηλή τιμή έτσι ώστε να εκμεταλλευθούν την ραγδαία άνοδο της αξίας του… σε αστρονομικά επίπεδα.

Στη θεωρία ακούγεται ωραίο, αλλά η πράξη αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη. Η πορεία της τεχνολογικής καινοτομίας των κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι συναρπαστική, αλλά δεν θα είναι εύκολη. Πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς, όταν ο επενδυτής δεν γνωρίζει σε βάθος το project στο οποίο επενδύει. Πώς είναι δυνατόν να το πετύχει ανάμεσα στα χιλιάδες άλλα, όταν δεν γνωρίζει ποιο είναι το αντικείμενο που αναπτύσσει, τον ανταγωνισμό, τους ιδρυτές και την εκτελεστική ομάδα, το white paper, το roadmap και ένα σωρό άλλους παράγοντες.

Πώς θα ξεχωρίσεις τους απατεώνες από τους τίμιους; Τους ικανούς, με ελπίδες επίτευξης των φιλόδοξων στόχων, από τους καταδικασμένους σε επιτυχία; Τον κλάδο που θα ξεχωρίσει; Γιατί πράγματι, ο χώρος των κρυπτονομισμάτων έχει προσελκύσει κάθε καρυδιάς καρύδι. Από λεπτομερώς σχεδιασμένες, ιδιοφυείς ιδέες και εμπνευσμένους επιχειρηματίες, μέχρι απατεώνες ή ανίκανους να εκπονήσουν ένα σοβαρό επιχειρηματικό πλάνο.

Παρ’ όλα αυτά η αρχική σκέψη να επενδύσεις σε ένα μικρής εμβέλειας altcoins, δεν είναι εσφαλμένη. Ωστόσο είναι τεράστιο λάθος να τοποθετήσεις ένα ποσό χρημάτων που δεν αντέχεις να χάσεις. Ακόμα μεγαλύτερο επενδυτικό λάθος, όμως, είναι να μη συμμετέχεις σε αυτό το άγριο κυνήγι του χαμένου θησαυρού.

Αν βάλεις ένα ελάχιστο ποσοστό του χαρτοφυλακίου σου, στο κακό σενάριο δεν θα καταστραφείς. Δεν πρόκειται να επηρεαστεί σοβαρά η συνολική απόδοση του κεφαλαίου σου. Στο καλό σενάριο όμως, θα υπερκαλυφθούν από τα κέρδη που θα σου δώσουν αθροιστικά όλα τα υπόλοιπα περιουσιακά σου στοιχεία.

Ίσως σου αλλάξει τη ζωή. Αντί να πας με τη γυναίκα σου να περάσετε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο, πες ότι το πήγες και με αυτά τα χρήματα αγόρασε εκτός από Bitcoin, κάποιο μικρότερο κρυπτονόμισμα. Φύλαξέ το και κοίταξέ το μετά από 2 ή 3 ή 5 χρόνια. Ή θα έχεις πετάξει ένα Σαββατοκύριακο ή θα σε ευγνωμονούν τα παιδιά σου.

Το ερώτημα είναι, όμως, ποιο; Ή ποια θα αναδειχθούν οι πρωταγωνιστές της ψηφιακής τεχνολογίας, τα οποία θα αλλάξουν τον κόσμο μας με τρόπους που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε. Όπως κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει πριν από λίγα χρόνια τη διείσδυση του Facebook και του TikTok ή τις αλλαγές που επέφερε σε ολόκληρο το λιανεμπόριο η Amazon.

Παρ’ όλα αυτά είναι γεγονός ότι πολλοί δεν αντιλαμβάνονται τις διαφορές μεταξύ των κρυπτονομισμάτων. Η επιλογή τους γίνεται με απλοϊκά -και τελικά λάθος- κριτήρια. Ειδικά στις μεγάλες ανοδικές φάσεις, πάντα εισρέουν νέα χρήματα από ανθρώπους χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις. Αυτό όμως δημιουργεί μια πρόσθετη ευκαιρία στους ενημερωμένους.

Ποια βήματα ακολουθούμε για να επιλέξουμε σωστά; Αυτό είναι το αντικείμενο της ενότητας «Ξεκλειδώστε τον κόσμο των altcoins!», του Institute of DigitalFinance, το οποίο με τη συνεργασία του Euro2day.gr, αποσκοπεί να προσφέρει αποφασιστική βοήθεια στους επενδυτές.

Διδάσκουν καταξιωμένοι εισηγητές, κορυφαίοι στον τομέα τους. Εξηγούν με απλό τρόπο τη χρησιμότητα, τις ιδιότητες και τις προοπτικές των κυριότερων κρυπτονομισμάτων, τι είναι τα smartcontracts, τις ιδιαιτερότητες του Web 3.0. Ξεκλειδώνουν τα μυστικά των DeFi, αποκαλύπτουν πώς γίνεσαι Validator του Ethereum από τον χώρο σου. Κι ακόμα πώς δημιουργούμε, πώς οργανώνουμε και πώς προβάλλουμε το δικό μας κρυπτονόμισμα, πώς θα επωφεληθούμε από τα airdropsκαι άλλα πολλά. 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Institute of Digital Finance (indifi.gr), σε συνεργασία με το Euro2day.gr, διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος (18 Οκτωβρίου – 5 Ιουλίου) και περιλαμβάνει τις εξής 5 ενότητες (δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης και πιστοποίησης στην κάθε ενότητα ξεχωριστά).

  • Εισαγωγή στο Bitcoin, το Blockhain και την Τεχνητή Νοημοσύνη (46 ώρες)
  • Διασφάλιση Ιδιωτικότητας και Προστασία Ψηφιακών Δεδομένων (46 ώρες)
  • Διαδικτυακό Mάρκετινγκ, NFTs και Metaverse (46 ώρες)
  • Ξεκλειδώστε τον Κόσμο των Altcoins (60 ώρες)
  • Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός για Κρυπτονομίσματα (64 ώρες)

Τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες, 3 φορές την εβδομάδα. Διά ζώσης στις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας στην έδρα της σχολής (Αμπελόκηποι) είτε εξ αποστάσεως από τον χώρο σας με απευθείας σύνδεση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop ή ακόμα και κινητό τηλέφωνο (live streaming), με τη διαδραστική συμμετοχή του εκπαιδευόμενου. Στην περίπτωση που χαθεί κάποιο μάθημα, θα αποστέλλεται μαγνητοσκοπημένη η διάλεξη.

Επενδύστε στο μέλλον, αξιοποιήστε σε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.indifi.gr για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή.

Κλείστε τη συμμετοχή σας τώρα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 

Εμπιστεύσου τη μεγάλη οικογένεια της Indifi Digital Finance και αξιοποίησε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Μην περιμένεις τελευταία στιγμή, κλείσε τώρα μια από τις περιορισμένες θέσεις και γίνε ο επόμενος Crypto Specialist, με πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος. Εξειδικευμένοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, κορυφαίοι στον τομέα τους, θα σε εκπαιδεύσουν στον συναρπαστικό χώρο των crypto. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v