Δώδεκα «ζωντανοί» λόγοι για να πάρεις πτυχίο CryptoSpecialist

Δώδεκα απόφοιτοι μιλούν στην κάμερα για την εμπειρία και τις γνώσεις που απέκτησαν έχοντας λάβει πτυχίο CryptoSpecialist από το Institute of Digital Finance. Τι προσφέρουν οι 28 εξειδικευμένοι καθηγητές, τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα διδασκαλίας.

Δώδεκα «ζωντανοί» λόγοι για να πάρεις  πτυχίο CryptoSpecialist

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Τι καθιστά το Ινστιτούτο της Ψηφιακής Οικονομίας μοναδικό, εκτός από το ότι παρέχει πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος; Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες χρηματοοικονομικές γνώσεις ή άλλο ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

Διδάσκουν 28 εξειδικευμένοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, κορυφαίοι στον τομέα τους, σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το οποίο βγαίνεις ειδικευμένος στον συναρπαστικό χώρο των crypto. Με γνώσεις που χρησιμεύουν στην πράξη, όχι μόνο θεωρητικές πληροφορίες.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι καταρχάς να έχει τη δυνατότητα ο σπουδαστής να αναγνωρίσει τις μεγάλες επενδυτικές ευκαιρίες, αλλά και τους κινδύνους σε αυτή τη νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων. Να επενδύσει στο μέλλον, την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος.

Δεύτερον, αξιοποιώντας μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής, να προσθέσει ένα ακόμα προσόν στο βιογραφικό, δίνοντας του τη δυνατότητα να αναζητήσει remote εργασία σε κάποια εταιρία του εξωτερικού. Περισσότερα για αυτό το θέμα έχουμε αναφέρει στην έρευνα που έγινε, όσο αφορά τις εργασιακές συνθήκες και τους μισθούς στον χώρο. Η ανεργία είναι μηδενική για το εξειδικευμένο προσωπικό και 88% των εργαζόμενων, οι οποίοι δουλεύουν από το σπίτι τους, απολαμβάνουν με μισθούς πολύ υψηλούς για τα ελληνικά δεδομένα.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και άλλα πολλά για το Institute of Digital Finance. Καλύτερα όμως να δώσουμε τον λόγο στους σπουδαστές (πλέον απόφοιτους). Την εμπειρία τους, πόσο τους βοήθησαν οι γνώσεις που έλαβαν. Πόσο χρήσιμα ήταν τα μαθήματα που παρακολούθησαν.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Institute of Digital Finance (indifi.gr) σε συνεργασία με το Euro2day.gr, διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος (18 Οκτωβρίου – 5 Ιουλίου) και περιλαμβάνει τις εξής πέντε ενότητες (Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης και πιστοποίησης στην κάθε ενότητα ξεχωριστά):

  • Εισαγωγή Στο Bitcoin, Το Blockhain και την Τεχνητή Νοημοσύνη
  • Διασφάλιση Ιδιωτικότητας Και Προστασία Ψηφιακών Δεδομένων
  • Διαδικτυακό Mάρκετινγκ, Αξιοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη, τα NFTs και το Metaverse
  • Ξεκλειδώστε Τον Συναρπαστικό Κόσμο Των Altcoins
  • Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός Για Κρυπτονομίσματα

Τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες, 3 φορές την εβδομάδα. Διά ζώσης στις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας στην έδρα της σχολής (Αμπελόκηποι) είτε εξ αποστάσεως από τον χώρο σας με απευθείας σύνδεση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop ή ακόμα και κινητό τηλέφωνο (live streaming), με την διαδραστική συμμετοχή του εκπαιδευόμενου. Στην περίπτωση που χαθεί κάποιο μάθημα, αποστέλλεται μαγνητοσκοπημένη η διάλεξη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.indifi.gr για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή. Δηλώστε συμμετοχή τώρα, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v