Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετατρέπεται στο μεγαλύτερο δημιουργό πλούτου στην ιστορία

Με την ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ξανά. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Institute of Digital Finance δίνει τις απαραίτητες γνώσεις.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετατρέπεται στο μεγαλύτερο δημιουργό πλούτου στην ιστορία

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Εμπιστεύσου τη μεγάλη οικογένεια της Indifi Digital Finance και αξιοποίησε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Μην περιμένεις τελευταία στιγμή, κλείσε τώρα μια από τις περιορισμένες θέσεις και γίνε ο επόμενος Crypto Specialist, με πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος. Εξειδικευμένοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, κορυφαίοι στον τομέα τους, θα σε εκπαιδεύσουν στον συναρπαστικό χώρο των crypto. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος.

 

Οι κανόνες στην αγορά εργασίας αλλάζουν απότομα, σε επίπεδα που δεν είχαμε καν φανταστεί ότι μπορούν να υπάρξουν. Δεν θα αργήσει η στιγμή που για να προσληφθείς σε μια δουλειά γραφείου, όπως είναι σήμερα απαραίτητο να ξέρεις τουλάχιστον το πρόγραμμα word, θα πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι κάποιες από τις εφαρμογές που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ).

Η ΤΝ σύμφωνα με τους ειδικούς, προβλέπεται να μετατραπεί ως ο μεγαλύτερος δημιουργός πλούτου στην ιστορία. Υλικού και πνευματικού. Πρόκειται για το πιο ισχυρό εργαλείο που έχει εφευρεθεί, το οποίο θα μεταμορφώσει τον κόσμο, δίνοντας τεράστια ώθηση σε επιστήμες και τεχνολογία. Ξεκλειδώνει νέες δυνατότητες για την επιχείρηση, αλλά και τον ίδιο τον εργαζόμενο.

Δυνατότητες που όσο αναπτύσσεται η ΤΝ, τόσο θα αυξάνονται. Είναι αδύνατον να προβλέψεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιοι θα εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες. Θα διαθέτουν ένα εξαιρετικά ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα που θα τους ωθήσει στην πρωτοπορία, ενώ άλλοι θα μείνουν απελπιστικά πίσω, επειδή δεν θα θελήσουν ή δεν θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Είναι μόνο θέμα χρόνου να διαθέτουμε ένα καθημερινό οδηγό στο κινητό ή σε κάποια παρόμοια συσκευή, όπου θα μπορεί να μας βοηθήσει παντού. Να μας συμβουλεύει στην δουλειά ή ακόμα και να την αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου, αν πρόκειται για πνευματική δραστηριότητα. Να μας δώσει τις πρώτες ιατρικές συμβουλές βασισμένες στα συμπτώματα που του περιγράφουμε. Να επενδύει τα χρήματα μας βασισμένο στις νεότερες οικονομικές γνώσεις και τάσεις, εναρμονισμένο με βάση το ψυχολογικό προφίλ μας.

Το άμεσο προφανές ζήτημα είναι της ανεργίας. Αν όλες αυτές τις δραστηριότητες θα τις αναλάβουν οι μηχανές, ποιος θα είναι ο ρόλος του ανθρώπου; Πράγματι, ο ρυθμός που συμβαίνουν οι ριζικές αλλαγές είναι εκθετικός.

Η ανατροπή της αγοράς εργασίας εξαιτίας των εξελίξεων της τεχνολογικής προόδου δεν είναι νέο φαινόμενο. Η ειδοποιός διαφορά με άλλες τεχνολογικές επαναστάσεις είναι η ταχύτητα εξάπλωσης που συντελείται. Ο άνθρωπος αυτή τη φορά δεν θα έχει την πολυτέλεια του χρόνου προσαρμογής. Η αντικατάσταση εκατομμυρίων θέσεων εργασίας θα συμβεί με πρωτοφανή ταχύτητα, πριν προλάβουν τα κοινωνικά συστήματα να προσαρμοστούν, προκαλώντας μια περίοδο ακραίας ανισορροπίας.

Το βέβαιο είναι πως μετά την ανάπτυξη της ΤΝ, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ξανά. Όλες οι θέσεις εργασίας θα επηρεαστούν. Κυριολεκτικά όλες. Η διαφοροποίηση θα βρίσκεται στο αν θα υπάρξει υψηλότερη ή μικρτότερη έκθεση στην τεχνητή νοημοσύνη. Χρησιμοποιούμε τον όρο «έκθεση» επειδή δεν είναι σαφές ποια είναι τα όρια της επίδρασης της.

Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους, αλλά και τις εταιρίες ή ακόμα και τις κυβερνήσεις. Ανησυχούν ή τουλάχιστον θα πρέπει να ανησυχούν ότι θα τους ξεπεράσει ο ανταγωνισμός. Συνεπώς δεν τους μένει άλλη διέξοδος από το να μην χάσουν δευτερόλεπτο. Να επιταχύνουν την προσπάθεια. Κάθε επιβράδυνση κοστίζει δυσανάλογα πολύ.

Όλα αυτά ίσως ακούγονται τρομακτικά, αλλά υπάρχει και η πλευρά που ευνοεί δημιουργικά τους εργαζόμενους. Για παράδειγμα, αρκετοί έχουν χρησιμοποιήσει εφαρμογές ΤΝ, προκειμένου να προετοιμαστούν για μια συνέντευξη για δουλειά. Δίνουν την περιγραφή της θέσης εργασίας και μαθαίνουν ποιες ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ποιοι θα βγουν χαμένοι από τις νέες εξελίξεις, κινδυνεύοντας να μείνουν ακόμα και εκτός αγοράς; Εκείνοι που δεν αντιλαμβάνονται τις τεκτονικές αλλαγές που συντελούνται στην ψηφιακή οικονομία παγκοσμίως, ειδικά αυτή την περίοδο.

Πολλές δουλειές θα εξαφανιστούν, άλλες θα αναδυθούν. Αυτές που θα επηρεαστούν και θα χρειαστεί να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, είναι οι περισσότερες. Ο λόγος; Επειδή θα αυτοματοποιήσουν τη δουλειά και θα την βελτιώσουν. Οι εργαζόμενοι με την αρωγή των εφαρμογών της ΤΝ γίνονται πολύ πιο αποδοτικοί από τους εργαζόμενους χωρίς αυτήν. Μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προστιθέμενη αξία στην επιχείρηση, προσφέροντας της ένα ανυπέρβλητο συγκριτικό πλεονέκτημα.

Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί πολλοί, είναι πως δεν έχουν επιλογή. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μην ασχοληθείς αν δεν θέλεις. Η εξέλιξη είναι μια αδίστακτη κυρία. Δεν την ενδιαφέρει να επιβραβεύσει το ηθικό ή το δίκαιο. Δεν την συγκινεί ούτε ο πιο δυνατός. Νικητή στέφει αυτόν που προσαρμόζεται στις εξελίξεις. Η καινοτομία θα προέλθει από εκείνους που καταπιάνονται με δύσκολα προβλήματα προσφέροντας πρακτικές λύσεις. Όσο προχωρά ο καιρός θα εμφανίζονται νέες ευκαιρίες. Γι’ αυτό η ανταμοιβή για όποιον φανεί διορατικός θα είναι υψηλή.

Πως μπορούμε να μάθουμε πως θα ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες της ΤΝ; Λύνουμε τον γρίφο στο Institute of Digital Finance, το οποίο με τη συνεργασία του Euro2day.gr, αποσκοπεί να προσφέρει αποφασιστική βοήθεια σε εργαζόμενους, επιχειρήσεις και επενδυτές, μαθαίνοντας σε μια σειρά μαθημάτων, τα οποία δίνουν έμφαση στις πρακτικές δυνατότητες. Πώς να διαθέτετε εσείς το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα σας κάνει περιζήτητους στην αγορά εργασίας.

Δεν θα επικεντρωθούμε στις φιλοσοφίες περί ΤΝ. Θα δείξουμε στην πράξη πως δουλεύουν οι εφαρμογές της και πως μπορούμε να ωφεληθούμε. Άμεσα. Γνωρίζοντας όσα μαθαίνουμε στο Ινστιτούτο για τα crypto συν τα μαθήματα για την ΤΝ, είναι απίθανο να μην βρει κάποιος δουλειά σε εταιρίες του κλάδου. Όπως είπαμε στην έρευνα που δημοσιεύσαμε πριν 2 εβδομάδες, το 88% δουλεύει εκτός γραφείου και συνήθως εκτός χώρας. Και η ανεργία σε αυτόν τον χώρο, είναι μηδενική. Είσαι στην Ελλάδα και απολαμβάνεις μισθούς εξωτερικού!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Institute of Digital Finance (indifi.gr) διαρκεί ένα ακαδημαϊκό έτος (18 Οκτωβρίου – 5 Ιουλίου) και περιλαμβάνει τις εξής 5 ενότητες (Δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης και πιστοποίησης στην κάθε ενότητα ξεχωριστά):

  • Εισαγωγή Στο Bitcoin, Το Blockhain και την Τεχνητή Νοημοσύνη (46 Ώρες)
  • Διασφάλιση Ιδιωτικότητας Και Προστασία Ψηφιακών Δεδομένων (46 Ώρες)
  • Διαδικτυακό Mάρκετινγκ, NFTs και Metaverse (46 Ώρες)
  • Ξεκλειδώστε Τον Κόσμο Των Altcoins (60 Ώρες)
  • Ολοκληρωμένος Επενδυτικός Οδηγός Για Κρυπτονομίσματα (64 Ώρες)

Τα μαθήματα διεξάγονται απογευματινές ώρες, 3 φορές την εβδομάδα. Διά ζώσης στις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας στην έδρα της σχολής (Αμπελόκηποι) είτε εξ αποστάσεως από τον χώρο σας με απευθείας σύνδεση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, laptop ή ακόμα και κινητό τηλέφωνο (live streaming), με την διαδραστική συμμετοχή του εκπαιδευόμενου. Στην περίπτωση που χαθεί κάποιο μάθημα, θα αποστέλλεται μαγνητοσκοπημένη η διάλεξη.

Επενδύστε στο μέλλον, αξιοποιήστε σε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.indifi.gr για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή. Κλείστε τη θέση σας τώρα, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Εμπιστεύσου τη μεγάλη οικογένεια της Indifi Digital Finance και αξιοποίησε μια ανατρεπτική τεχνολογία αιχμής. Μην περιμένεις τελευταία στιγμή, κλείσε τώρα μια από τις περιορισμένες θέσεις και γίνε ο επόμενος Crypto Specialist, με πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος. Εξειδικευμένοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, κορυφαίοι στον τομέα τους, θα σε εκπαιδεύσουν στον συναρπαστικό χώρο των crypto. Την εξέλιξη του ίδιου του χρήματος.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v