Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα στεγαστικά δάνεια από την HSBC

Τα νέα στεγαστικά δάνεια της HSBC είναι κυμαινόμενου επιτοκίου και αναπροσαρμόζονται σύμφωνα με το προφίλ και τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Νέα στεγαστικά δάνεια από την HSBC

Σε μια εποχή που τα νέα δάνεια στον τομέα της στεγαστικής πίστης στην Ελλάδα έχουν περιοριστεί σημαντικά, η HSBC ανακοινώνει νέα στεγαστικά δάνεια με ανταγωνιστικά επιτόκια, στοχεύοντας να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες των πελατών της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τα νέα στεγαστικά δάνεια είναι κυμαινόμενου επιτοκίου και αναπροσαρμόζονται σύμφωνα με το προφίλ και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Το ποσοστό χρηματοδότησης διαφοροποιείται ανάλογα με το ποσό, την περιοχή του ακινήτου και το σκοπό του δανείου. Επιπλέον, παρέχεται και η δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου στεγαστικών δανείων.

Όπως δήλωσε ο κ. Στέλιος Πιρπινιάς, Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Marketing: «Σε μια αγορά, στην οποία η επιβράδυνση της οικονομίας και της ζήτησης έχει μειώσει δραστικά τη χορήγηση νέων στεγαστικών δανείων, η HSBC στηρίζει έμπρακτα τις ανάγκες των πελατών της, παρέχοντας νέα στεγαστικά δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου.

Η πτώση τιμών και οι μειωμένες αγοραπωλησίες τα προηγούμενα χρόνια δημιουργούν σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες, γεγονός που πιστοποιείται και από τις πρόσφατες τοποθετήσεις διεθνών επενδυτών στο ελληνικό Real Estate. Σε αυτό το πλαίσιο, η HSBC έλαβε τη στρατηγική απόφαση να δώσει στους πελάτες της τη δυνατότητα να προβούν στις καλύτερες δυνατές επιλογές.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v