Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΡΟΜΕΑΣ: Επανεξετάζεται η συμφωνία με Bisley

Στις 09/03/2017 η Δρομέας ανακοίνωσε τη συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία BISLEY στο Newport (Μεγάλη Βρετανία), σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης.

Η εταιρεία BISLEY παράγει μεταλλικούς φοριαμούς αρχειοθέτησης διαφόρων τύπων και χρήσεων. Είναι καταξιωμένη παγκοσμίως και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες.

Η συμφωνία εξακολουθεί να υφίσταται πλην όμως εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε στο σύνολο των επιχειρήσεων της Μεγάλης Βρετανίας η διαδικασία αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση “Brexit” η απορροφητικότητά της είναι χαμηλή και η συνεργασία γίνεται μέσω της θυγατρικής της Bisley στη Γερμανία.

Η πλήρης λειτουργία της υπογραφείσας σύμβασης θα κριθεί στο μέλλον και θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις των διοικήσεων των δύο εταιρειών αναλόγως και με τη διαμόρφωση της συμφωνίας ή μη για το “Brexit”.

Σε κάθε περίπτωση η Παπαπαναγιώτου Α.Β.Ε.Ε.Α. “ΔΡΟΜΕΑΣ” θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για την εξέλιξη της εν λόγω συνεργασίας, όπως και για οτιδήποτε σημαντικό αφορά την πορεία της, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v