Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRALOT: Η INTRALOT ενώνει τις δυνάμεις της με τη GLMS

Η INTRALOT γίνεται από σήμερα συνδεδεμένο μέλος του Global Lottery Monitoring System (GLMS). Η INTRALOT ως ένας από τους πιο έμπειρους προμηθευτές τυχερών παιχνιδιών και αθλητικού στοιχήματος, που εδώ και δεκαετίες προσφέρει καινοτόμες λύσεις στις λοταρίες ανά τον κόσμο, θα γίνει μέρος του εταιρικής προβολής του GLMS, θα λαμβάνει ενημέρωση και θα αποκτήσει πρόσβαση σε εργαλεία εκπαίδευσης και προστασίας καθώς και στο δίκτυο πληροφορίας που θα εγκαταστήσει το GLMS για τα μέλη του. Επιπλέον η INTRALOT ως χορηγός θα έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας και συμμετοχής στις εκδηλώσεις του GLMS.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο Πρόεδρος του GLMS, κ. Ludovico Calvi, δήλωσε: Η INTRALOT, μέσω της στήριξής της στο GLMS, τον φορέα προστασίας της ακεραιότητας για τις λοταρίες παγκοσμίως, μέσω του προγράμματος συνδεδεμένων μελών, αποδεικνύει την αξιόπιστη δέσμευσή της στην ανάπτυξη και ευημερία του αθλητισμού επενδύοντας στον τομέα της λοταρίας, όπως επίσης και στην καινοτόμο και υπεύθυνη λειτουργία του στοιχήματος. Καλωσορίζουμε θερμά την INTRALOT στην οικογένεια του GLMS και προσδοκούμε να υποδεχθούμε και άλλα μέλη στο προσεχές μέλλον”.

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του INTRALOT Group προσέθεσε: "Γνωρίζοντας την εντυπωσιακή πρόσφατη ανάπτυξη του GLMS και αναγνωρίζοντας τη σημασία και την αξία του για τις λοταρίες, η INTRALOT ως παραδοσιακός προμηθευτής τεχνολογίας στοιχήματος και υπηρεσιών, συμμετέχει με ενθουσιασμό σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία του κλάδου των λοταριών παγκοσμίως. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας και προσβλέπουμε στην συμμετοχή και συμβολή μας στην περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία της GLMS όπως και στη διαφύλαξη της ακεραιότητας του αθλητισμού, μέσα από τέτοιες θεσμικές πρωτοβουλίες.

Επικοινωνία:
GLMS
• Giancarlo Sergi, GLMS General Secretary: [email protected]
• Evangelos Alexandrakis, GLMS Deputy General Secretary : [email protected]

Σχετικά με το GLMS

Το GLMS είναι το κοινό σύστημα ελέγχου των κρατικών λοταριών για το αθλητικό στοίχημα. Στοχεύει στον εντοπισμό και στην ανάλυση ύποπτων στοιχηματικών δραστηριοτήτων που θα μπορούσαν να θέσουν υπό αμφισβήτηση την ακεραιότητα ενός αθλητικού διαγωνισμού. Βασιζόμενη στην εξάχρονη εμπειρία του, η οποία ξεκίνησε το 2009 με την ίδρυση του ELMS από την European Lotteries, το GLMS απέκτησε παγκόσμια εμβέλεια τον Ιανουάριου του 2015 επεκτείνοντας το δίκτυό του και σε άλλες ηπείρους. Το GLMS διευκολύνει τη ροή της πληροφορίας που αφορά στο αθλητικό στοίχημα ως μέρος της συλλογικής προσπάθειας των μελών της με στόχο να διασφαλίσει την ακεραιότητα του αθλητισμού παγκοσμίως και είναι αφιερωμένο στην αποτελεσματική συνεργασία όλων των βασικών εταίρων: ρυθμιστών, αρχών επιβολής νόμου και αθλητικών οργανισμών.

H GLMS σήμερα αποτελείται από 31 Ανεξάρτητα μέλη από 4 ηπείρους (Österreichische Lotterien - Austria, Loterie Nationale – Belgium, Hrvatska Lutrija – Croatia, Danske Spil – Denmark, Veikkaus – Finland, La Française Des Jeux – France, Staatliche Loterieverwaltung in Bayern – Germany, Opap SA – Greece, Szerencsejatek – Hungary, Islenk Getspa – Iceland, Israel Sports Betting Board - Israel, Lottomatica – Italy, Sisal – Italy, Maltco Lotteries Ltd – Malta, Norsk Tipping – Norway, Santa Casa De Misericordia da Lisboa – Portugal, STOLOTO – Russia, Sportna Loterija – Slovenia, Svenska Spel – Sweden, Loterie Romande – Switzerland, Swisslos – Switzerland, Nederlandse Loterij, the Netherlands, Hong Kong Jockey Club – Hong Kong, Singapore Pools – Singapore, Ktoto Co – South Korea, China Sports Lottery – China, Loto-Québec- Canada, Polla Chilena de Beneficencia – Chile, Banca de Quinielas de Montevideo – Uruguay, La Marocaine des Jeux et des Sports, Morocco, Loterie Nationale du Sénégal – Senegal) and 2 collective Members (European Lotteries Association and World Lottery Association).

H GLMS διαθέτει επίσης από δύο συνδεδεμένα μέλη, την Scientific Games International (SGI) και την INTRALOT.

Σχετικά με την INTRALOT

Η INTRALOT, εισηγμένη εταιρεία που ιδρύθηκε το 1992, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών, τόσο ως προμηθευτής λύσεων, όσο και ως διοργανωτής τυχερών παιχνιδιών σε 52 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά. Με κύκλο εργασιών €1,1 δις και περίπου 5.100 εργαζομένους (3.100 εκ των οποίων στη μητρική και σε θυγατρικές εταιρείες και 2.000 σε συγγενείς) το 2017, η INTRALOT αναπτύσσεται με βάση από καινοτομία που αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Η INTRALOT είναι τοποθετημένη στρατηγικά, ώστε να προσφέρει στις λοταρίες και στους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών σε όλον τον κόσμο δοκιμασμένες λύσεις και λειτουργική τεχνογνωσία. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα νέο οικοσύστημα ολιστικών λύσεων για όλα τα κανάλια διανομής (omni-channel) και όλες τις κατηγορίες περιεχομένου (Λοταρία, Στοίχημα, Interactive, VLT) για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των λοταριών. Η INTRALOT έχει λάβει από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) την σημαντική πιστοποίηση αναφορικά με το Υπεύθυνο Παιχνίδι “WLA Responsible Gaming Framework” καθώς και τα πιστοποιητικά ασφάλειας ψηφιακών υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες:
- Κo. Χρυσόστομο Σφάτο, Group Director Corporate Affairs, email: [email protected] ή
Τηλέφωνο: +30-210 6156000, Φαξ: +30-210 6106800, www.intralot.com

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v