Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EPSILON NET: Εφαρμογή Epsilon Smart

Ο Όμιλος της Epsilon Net εξετάζει συνεχώς και αδιαλείπτως τις συνθήκες που δημιουργούνται στην Ελληνική επιχειρηματικότητα και ανταποκρίνεται άμεσα - με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση - στηρίζοντας όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντας δωρεάν για 5 μήνες (μέχρι 31.08.2020), τη νέα web εφαρμογή έκδοσης παραστατικών “Epsilon Smart”.

Το “Epsilon Smart” είναι η πιο ολοκληρωμένη Web εφαρμογή της αγοράς με δυνατότητα χρήσης από υπολογιστή, tablet και smartphone. Διαθέτει ένα σύνολο λειτουργιών (CRM, πωλήσεις, αποθήκη, ημερολόγιο, σύνδεση με τη Α.Α.Δ.Ε. κ.α.) που καλύπτει όλες τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Μοναδικό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι η online σύνδεση με τις λογιστικές εφαρμογές της Εpsilon Net (Εxtra - Ηyper) των λογιστικών γραφείων. Μέσω αυτής της σύνδεσης πραγματοποιείται αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ λογιστικού γραφείου & επιχείρησης και επιτυγχάνεται αυτόματη ανταλλαγή δεδομένων και παραστατικών προς όφελος και των δύο πλευρών. Συγκεκριμένα, η επιχείρηση με την έναρξη χρήσης της εφαρμογής λαμβάνει On line όλα τα δεδομένα συναλλασσόμενων και λοιπών λογαριασμών από τις εφαρμογές (Extra - Hyper) που τηρεί ο λογιστής στο γραφείο του. Οι λογιστικές εφαρμογές (Extra - Hyper) των λογιστικών γραφείων ενημερώνονται αυτόματα με τα παραστατικά που εκδίδει η επιχείρηση.

Οι ανάγκες τις παρούσας συγκυρίας, μεταμορφώνουν το επιχειρηματικό τοπίο και δημιουργούν νέες συνθήκες λειτουργίας των επιχειρήσεων, όπως η εξ αποστάσεως εργασία, η έκδοση και η αποστολή ηλεκτρονικών παραστατικών και η οργάνωση του γραφείου από οποιοδήποτε σημείο εργασίας. Στις νέες αυτές συνθήκες η Epsilon Net ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών της και βρίσκεται πάλι στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών αλλαγών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v