Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRALOT: Στους 10 πιο Ελκυστικούς Εργοδότες

Η INTRALOT αναδείχθηκε ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διεθνή ετήσια έρευνα της Randstad Employer Brand για το 2020.

Η INTRALOT ανακοινώνει ότι αναδείχθηκε ως ένας από τους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη διεθνή ετήσια έρευνα Randstad's Employer Brand Research (REBR) 2020, η οποία διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι δέκα εταιρείες που προκρίθηκαν ανάμεσα στις 150 μεγαλύτερες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, προβάλλουν μια ισχυρή εικόνα εργοδότη, αναδεικνύοντας τις αξίες εκείνες που μπορούν να εμπνεύσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους να παραμένει ευχαριστημένο και αφοσιωμένο.

Η REBR αποτελεί μια ανεξάρτητη έρευνα, στην οποία έλαβαν μέρος πάνω από 185.000 συμμετέχοντες από 6.136 εταιρίες, σε 33 χώρες και εστιάζει στις μεγαλύτερες εταιρίες με βάση τον αριθμό προσωπικού. Αξιοποιώντας την εμπειρία της πάνω από 20 χρόνια στην επεξεργασία δεδομένων σχετικά με τις επιδόσεις των εργοδοτών, η REBR μελετά την ελκυστικότητα των εταιριών, όπως αυτή γίνεται αντιληπτή από το ευρύ κοινό, καθώς και τα κριτήρια προτίμησης των δυνητικών υποψηφίων σε ένα νέο εργοδότη.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή μας που αναδειχθήκαμε ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον», δήλωσε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT. «Η διάκριση αυτή οφείλεται στους πολύτιμους πρεσβευτές μας, τους εργαζόμενους της INTRALOT, καθώς και στην επένδυση μας σε τεχνολογίες αιχμής που εφαρμόζονται στο προϊοντικό μας οικοσύστημα και οδηγούν την επιχειρηματική μας καινοτομία. Η δέσμευση μας για ένα δίκαιο και συνεργατικό περιβάλλον δημιουργεί μια κουλτούρα όπου όλοι αισθάνονται ότι έχουν ίσες ευκαιρίες συμμετοχής, επιτυχίας και εξέλιξης της καριέρας τους».

Με παρουσία σε περισσότερες από 44 αγορές σε όλο τον κόσμο, δίνουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους μας να αναζητήσουν διεθνείς ευκαιρίες σταδιοδρομίας και να εξελίξουν τις επαγγελματικές τους ικανότητες, μέσα από την έκθεση τους σε νέα πολιτισμικά περιβάλλοντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019, στους τομείς της επαγγελματικής προόδου και της προσωπικής ανάπτυξης των εργαζομένων μας, το 10% των ανθρώπων μας στην Ελλάδα έλαβαν προαγωγή, ενώ παρείχαμε εκπαίδευση με 102 σεμινάρια και περισσότερες από 3.300 ώρες με στόχο την αξιοποίηση των ταλέντων τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v