Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΤΡΑΚΟΜ: Ορισμός των μελών της νέας επιτροπής ελέγχου

Παιανία, 30 Iουλίου 2021 - Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και διακριτικό τίτλο «Intracom Holdings» (εφεξής η «εταιρεία»), γνωστοποιεί τα ακόλουθα :

Α. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σε συνέχεια της σχετικής απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 30ης Ιουνίου 2021 περί εκλογής νέας Επιτροπής Ελέγχου, η οποία θα συνιστά Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου και θα αποτελείται από τρία (3) μέλη εκ των οποίων δύο (2) Ανεξάρτητα Μη Εκτελεστικά Μέλη και ένα (1) Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ., προέβη κατά τη συνεδρίασή του της 28ης Ιουλίου 2021 στον ορισμό των Μελών της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 44 του Ν. 4449/2017, ως ισχύει.

Ειδικότερα, κατά την ως άνω συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ως Μέλη της νέας τριμελούς Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας, μετά από προηγούμενο έλεγχο και διαπίστωση πλήρωσης των προβλεπομένων στο άρθρο 44 του Ν. 4449/2017, ως ισχύει, προϋποθέσεων, εξελέγησαν τα ακόλουθα πρόσωπα :

Πέτρος Κ. Σουρέτης
Μη Εκτελεστικό Μέλος

Iωάννης Κ. Τσούμας
Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Αδαμαντίνη Κ. Λάζαρη
Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Η θητεία των ως άνω Μελών της Επιτροπής Ελέγχου θα είναι ίσης διάρκειας με τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, δηλαδή τετραετής, λήγουσα την 30.06.2025, δυνάμενη να παραταθεί μετά τη λήξη της προθεσμίας εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Β. Η νέα Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας κατά τη συνεδρίασή της την 29η Ιουλίου 2021, όρισε ως Πρόεδρό της τον κ. Ιωάννη Κ. Τσούμα και συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Ιωάννης Κ. Τσούμας, Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ
Πέτρος Κ. Σουρέτης, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ
Αδαμαντίνη Κ. Λάζαρη, Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος ΔΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v